Stensgaard: Vi spændte musklerne og sloges for pointene

Det blev til den anden hjemmesejr i træk, da vi i går aftens slog Kolding IF med 1-0 på Nord Energi Arena. Tiémoko Konaté scorede kampens enlige mål i en kamp, hvor vi aldrig for alvor ramte et højdepunkt rent spillemæssigt.

”Spillemæssigt tror jeg, vi kan finde mange videoklip, som ikke var super godt. Men det var eddermame vigtigt for os, holdet og alle omkring at få sådan en sejr. Man kan sige, at det lige præcis er det her, vi har manglet. Når tingene ikke har kørt i olie – det har vi snakket om, at det naturligvis ikke kommer til i nogle kampe – så skal vi stadig være stabile, og holde nullet. Så kan alt ske, og i dag (i går, red.) skete det bedst tænkelige, så det var rigtig, rigtig fedt,” siger cheftræner Lasse Stensgaard.

For ham som træner var det især vigtigt, at vi kunne få de tre point, selvom vi ikke ramte vores topniveau.

”Det betyder alt (at man også kan vinde kampe, hvor spillet ikke flyder, red.). Det er jo sjældent, at man dominerer kampen fra ende til anden, og i dag (i går, red.) var det okay i første halvleg uden at være vanvittigt. Og i anden halvleg blev det ren power og fight. Men det er også en del af det. Der kommer de her perioder. Nogle gange er de på minutter, andre gange er de på hele eller halve halvlege, og det skal man kunne stå i mod, hvis man vil nogen steder i den her verden, og det viste vi i dag, så det var fedt,” siger Stensgaard.

Spillerne holder et par velfortjente fridage, inden vi tager hul på forberedelserne til onsdagens kamp mod Viborg FF. Og selvom det ikke var vores bedste kamp, så er der alligevel noget positivt at tage med fra gårsdagens kamp.

”Sejren. Det giver altid et boost. Det er klart, at hvis man taber, taber og taber – og især taber med nogle cifre, man er ret ked af – så tror jeg, det er svært at ligge på i udviklingen, fordi det handler om resultater i sidste ende. Det er klart den vigtigste ting. Og så det her med, at nu fik vi lov til i den grad at spænde musklerne og slås for pointene. Det må alt andet lige gøre noget, at vi beviste, at det kan vi godt, og så er jeg ret sikker på, at vi nok skal ligge på i spillet, så det ikke udelukkende bliver slåskamp i fremtiden,”