Støt Vendsyssel FF’s partnere

Støtter du Vendsyssel FF´s partnere kvitterer vi med gratis adgangsbillet incl. stadionplatte og øl/vand til førstkommende hjemmekamp

I en udfordrende tid, hvor specielt erhvervslivet er hårdt ramt af omstændighederne omkring covid-19, ønsker vi i Vendsyssel FF at støtte klubbens partnere, alt hvad vi kan.

Var det ikke for klubbens partnere var der ikke noget der hed Vendsyssel FF, hvilket vi i øvrigt altid skal huske på – både før, under og efter en krise.

Støtten fra alle jer som kommer på stadion m.v., er som altid uvurderlig, men nu beder vi jer om at støtte vores lokale partnere. Det er nu vi skal fighte, hjælpe og støtte hinanden.

Hvis du vælger at støtte vores partnere, honorerer vi dette med 1 gratis billet til førstkommende hjemmekamp, 1 stk. stadionplatte samt 1 øl/vand, for de første kr. 500 du bruger i butikken/hos virksomheden. For hver kr. 500 du efterfølgende bruger honoreres dette med 1 gratis øl/vand.

Købet hos vores partnere skal foretages i perioden 11.04.2020 – 31.05.2020 og du skal huske at gemme din bon/faktura på dit køb.

Eksempel I:

Køber du for kr. 500 hos f.eks. Mr Boston vil du få udleveret følgende værdikupon:

1 stk. adgangsbillet incl. stadionplatte og 1 øl/vand

Eksempel II:

Køber du for kr. 2.000 hos f.eks. Message eller hos Fjordbak Byg vil du få udleveret følgende værdikuponer:

1 stk. adgangsbillet incl. stadionplatte og 1 øl/vand

3 stk. gratis øl/vand

Værdikuponerne kan du afhente i fanshoppen i Østergade 43 ved fremvisning af din bon/faktura. Vi kommer tilbage med mere info om, hvornår afhentning af værdikuponerne kan ske. Husk derfor at gemme din bon/faktura.

Værdien af kuponerne svarer til ca. 30-35% i rabat på de første kr. 500 du bruger – og ca. 10% rabat på hvert af dit næste køb på kr. 500.

Har du ikke mulighed for at handle fysisk i butikkerne, så køb on-line. Det er også omfattet af tilbuddet. Business-to-Business og køb af gavekort er også omfattet.

Vendsyssel FF er i sagens natur også hårdt ramt af covid-19, men på trods af dette giver vi ikke op – vi SKAL nemlig i Superligaen igen hurtigst muligt. Derfor håber jeg, at I vil støtte op om dette initiativ samt andre initiativer vi vil lancere i den kommende tid.

Klik her for oversigt over vores partnere og sponsorer (supermarkeder, banker og forsikringsselskaber er ikke omfattet af ovenstående tilbud).

Rigtig god påske – og husk at handle lokalt – og del gerne dette budskab på de sociale medier.

FORZA Vendsyssel FF

Jacob Andersen

Bestyrelsesformand