Spørgsmål til Mikkel Agger

I de kommende uger har i mulighed for at stille spørgsmål til spillerne. Hver mandag finder vi en ny spiller der skal i den varme stol.

Hvem er den bedste spiller du har spillet sammen med. Du må ikke vælge fra Vendsyssel, hvis nogle skulle blive stødt over det ikke var dem?

Det er et svær spørgsmål, men når vi snakker om nogle af de bedste spiller, så er Martin Braithwaite svær at komme udenom. Men en anden spiller som Lukáš Hrádecký der spiller i Beyer Leverkusen i dag, er også højt på listen.

Hvad skulle du lave hvis du ikke skulle spille fodbold?

Det helt stor mål har altid være fodbolden, men skulle jeg komme med et godt bud, så må det være lærer.

Hvor meget undersøger du de forsvarsspillere du skal møde i en kommende kamp?

Da jeg spillede i Norge, havde vi en ansat til at analyserer spiller, og i det jeg ikke kendte så mange af modstanderne, så kom han og fortalte om dem. Her i Danmark kender vi stort set hinanden og har spillet over for de fleste, så her er det ikke rigtig nødvendigt.

Hvem er du privat; børn, bopæl, kæreste osv?

Jeg er gift med Lotte og sammen har vi Merle Mynte. Vi har lige solgt vores hus i Viborg og bor midlertidig i sommerhus i Klit Møller. Vi er dog begyndt at se efter noget nyt, men ved ikke helt endnu hvor.

Hvem ligner mest Sid fra Ice Age? Dig eller Tobias Damsgaard?

Her er der ingen tvivl, det er helt klart Tobias Damsgaard der ligner Sid mest, uden sammenligning

Hvad er din største/bedste fodbold oplevelse?

Åhh den er svær, der er mange. Jeg har været med til flere Europa League kampe, men noget af det største må være at være med da Esbjerg rykkede op i Super ligaen og også da Thisted rykkede op.

Følg med i næste uge, når I har mulighed for at stiller spørgsmål til Lasse Steffensen.