Tilfredshed med det videre avancement

I går spillede vi os videre til 1/8-finalerne i Sydbank Pokalen efter en 3-0 sejr over Hundested IK fra Serie 1. Efter kampen var der tilfredshed med sejren og det videre avancement, mens der var ikke var så meget glæde over måden, sejren var kommet i land på.

”Vi fik ikke sat spillet ordentligt, og det blev meget lange bolde. Samtidig var vi ikke gode nok til at holde fast i den, vi var ikke aggressive nok eller gode nok til at vinde andenboldene. Og så blev det lidt omstilling på omstilling,” siger Benjamin Lund og understreger, at vi ikke undervurderede Hundested IK, selvom de er placeret i Serie 1.

”Nu havde deres træner været ude at snakke om, at de havde nogle hurtige folk oppe foran – og det har de. Men det var ikke fordi, vi undervurderede dem på nogen måde. Vi havde snakket om, at der kunne gå helt op til en time, hvis ikke mere, før vi fik lavet det første mål, så det var vigtigt, at vi bevarede tålmodigheden,” fortæller han.

Cheftræner Jens Berthel Askou var heller ikke udpræget tilfreds med alt det, han så fra sine spillere i går.

”Men jeg er tilfreds med, at vi vinder. Og jeg er super tilfreds med, vi holder nullet og de aktioner, vi får lavet, der giver mål. Det var nogle flotte aktioner. Og så er jeg tilfreds med, at vi kom ud med et andet udtryk i anden halvleg,” siger han og tilføjer:

”Første halvleg var ikke godt nok i forhold til vildskab, energi og den overordnede kvalitet i forhold til det, vi skal leve af: målene. Det blev heldigvis bedre, og vi kunne måske godt have lavet et par stykker mere, men det er ikke sådan en kamp, hvor man stod og tænkte, at den burde vi have vundet 10-0. Til det gjorde de det for svært for os,” fortæller han.