Truppen mod AC Horsens

Efter en veloverstået pause fra Superligaen, er det igen blevet tid til at spille om point. Målet for trænerteamet er, at ride videre på den bølge, vi gjorde før kamppausen.

”Vi har lige skullet samle op på småskavanker og dem, der har været på landsholdsopgaver. Men ellers har vi prøvet at tage den bølge af succes, som vi synes, vi havde mod FC Midtjylland og FC København, der er Danmarks to bedste hold, med videre. Vi slog FC København, og mod FC Midtjylland havde vi følelsen af, at hvis vi scorede til 1-0, som vi havde chancerne til, så kunne vi godt have taget et point med fra en svær udebane,” siger assistenttræner Mike Tullberg.

Modstanderen i søndagens tidlige Superliga-kamp er AC Horsens, der i skrivende stund indtager 7. pladsen i Superligaen.

”Jeg ved ikke, om man kan sige, at AC Horsens har ændret spillestil, men de har fået nogle andre typer ind på holdet der gør, at de kan spille på anden måde, og de har fået flere våben, end de havde i sidste sæson,” siger Tullberg.

Inden søndagens kamp ligger vi på 13. pladsen med 12 point efter 12 kampe. Det betyder også, at vi er en del af det utrolig store midterfelt, der er i denne sæsons Superliga.

”Vi kigger ikke så meget på tabellen. Vi er fint tilfreds med de point, vi har fået indtil videre. Vi har et pointantal, vi gerne skulle nå, når der er spillet 26 runder, og kampen i morgen er kun en ud af mange,” siger Mike Tullberg.

Til kampen mod AC Horsens har cheftræner Jens Berthel Askou udtaget følgende spillere:

1 Nicolai Flø, 2 Jeppe Svenningsen, 4 Kasper Povlsen, 5 Benjamin Lund, 6 Mikkel Frankoch, 7 Lucas Jensen, 8 Jeppe Illum, 9 Moses Opondo, 13 Søren Henriksen, 14 Emmanuel Ogude, 15 Andreas Kaltoft, 16 Sander Fischer, 17 Washington Brandão, 19 Jón Dagur Thorsteinsson, 20 Daniel Christensen, 21 Morten Knudsen, 24 Michael Tørnes, 27 Myroslav Slavov, 30 Alexander Juel Andersen, 35 Mikkel Wohlgemuth