Truppen mod Brøndby IF

I morgen gælder det efterårets sidste kamp. Modstanderen er Superligaens aktuelle tredjeplads, Brøndby IF, der hjemme på Brøndby Stadion venter.

”Vi skal være ligeså ærgerrige, fokuserede og klar, som vi har været til langt de flest af de andre kampe. Og så skal vi levere kvaliteten, når vi får muligheden for at gøre det – og hugge til, når chancerne kommer. Det var vi ikke dygtige nok til sidst, vi mødte Brøndby IF. Men vi fik chancerne, og der skal vi slå til i morgen,” siger cheftræner Jens Berthel Askou.

Brøndby IF har en god hjemmebane, hvor især Sydsiden er kendt for at lægge et gevaldigt pres på dommere og modstandere.

”Vi skal forsvare os med livet som indsats, når Brøndby IF angriber, og vi skal stå imod det tryk, som de kan ligge på hjemmebane med deres dygtige spillere, der har selvtillid i øjeblikket, og deres mange fans, som også kommer til at ligge et tryk på os. Men vi skal spille med stor glæde og mod. Vi har før set, at de hold, der tør dét mod Brøndby IF på Brøndby Stadion, de indimellem bliver belønnet for det,” siger Jens Berthel Askou.

Cheftræner Jens Berthel Askou har valgt de spillere, der skal forsøge at besejre Brøndby IF og tage sæsonens femte sejr.

1 Nicolai Flø, 2 Jeppe Svenningsen, 5 Benjamin Lund, 7 Lucas Jensen, 8 Jeppe Illum, 9 Moses Opondo, 13 Søren Henriksen, 14 Emmanuel Ogude, 15 Andreas Kaltoft, 16 Sander Fischer, 17 Washington Brandão, 19 Jón Dagur Thorsteinsson, 21 Morten Knudsen, 22 Seyi Adekoya, 23 Sebastian Czajkowski, 24 Michael Tørnes, 30 Alexander Juel Andersen, 35 Mikkel Wohlgemuth.