Truppen til OB-kampen

Vi mødte dem i vores allerførste kamp nogensinde i Superligaen. Det var på et solbeskinnet Nord Energi Arena en varm sommerdag midt i juli. På mål af Sebastian Czajkowski, Jakob Hjorth og Moses Opondo hev vi en debutsejr i land, og gjorde således et godt indtog i den danske Superliga.

Nu, fire en halv måned senere, står vi overfor samme modstander. Fynske OB. I en kamp om tre point på Nature Energy Park i Odense.

Lørdagens modstander er godt kørende for tiden. I de sidste 10 Superligakampe har de kun tabt en enkelt, mens det er blevet til fem sejre og fire uafgjorte. Det gør dem til ligaens tredje mest formstærke hold. I tabellen ligger de i toppen af det brede midterfelt. I skrivende stund indtager de fjerdepladsen med 24 point.

Efter vores point i sidste Superligakamp mod Esbjerg fB, kravlede vi igen over Vejle Boldklub i tabellen. Dermed indtager vi 12. pladsen med 16 point efter 17 kampe.
Hvis vi lader historien hjælpe os, så er der noget, der tyder på en sejr til Vendsyssel FF. To gange tidligere har vi nemlig mødt OB, og begge gange er det endt med en sejr. Første gang var i Sydbank Pokalen i sæsonen 2016/17, hvor vi slog dem 2-1 på Nord Energi Arena, mens det – som nævnt tidligere – blev til endnu en sejr i denne sæsons premierekamp.

Til kampen mod OB har cheftræner Jens Berthel Askou udtaget følgende spillere:

1 Nicolai Flø, 5 Benjamin Lund, 7 Lucas Jensen, 8 Jeppe Illum, 9 Moses Opondo, 10 Ninos Gouriye, 13 Søren Henriksen, 14 Emmanuel Ogude, 15 Andreas Kaltoft, 16 Sander Fischer, 17 Washington Brandão, 20 Daniel Christensen, 21 Morten Knudsen, 23 Sebastian Czajkowski, 24 Michael Tørnes, 27 Myroslav Slavov, 30 Alexander Juel Andersen, 35 Mikkel Wohlgemuth.

Jeppe Svenningsen og Jón Dagur Thorsteinsson er begge ude med karantæne, mens Jakob Hjorth, Kasper Povlsen, Mikkel Frankoch, Marcus Solberg og Mads B. Mikkelsen alle er ukampdygtige.