Truppen til AaB-kampen

Søndagens opgør mod AaB bliver populært kaldt for ’Slaget om Nordjylland’. Med kun 55 kilometer mellem Nord Energi Arena og Aalborg Portland Park – i hvert fald ifølge Google Maps – så er det et vaskeægte lokalopgør, der er lagt i kakkelovnen til.

Vi jagter revanchen, efter AaB vandt det første lokalderby med 1-0 på vores hjemmebane i starten af sæsonen.  Og netop et lokalopgør giver kampen lidt ekstra nerve.

”Det største derby for os, var nok det modsatte opgør i Hjørring. Det betød meget for os, og vi havde da også fuldt hus og satte stadionrekord. Det betød meget for de mennesker, der havde et ben i begge lejre, men som oprindeligt er her fra egnen. Vi håber at få rigtig mange af dem med, så vi kan få rigtig god opbakning. Vi regner dog med, at der nok er mest rødt og hvidt, men det glæder vi os til,” siger cheftræner Jens Berthel Askou.

Han mener, at der er lagt op til en god fodboldkamp, når de to hold tørner sammen på Aalborg Portland Park.

”Det er to hold, der passer godt til hinanden rent spillemæssigt i forhold til at få noget seværdigt fodbold. Mange følte sig i hvert fald godt underholdt i den modsatte kamp. Og så håber vi selvfølgelig, at det er vores fans og os, der går gladest fra stadion, når kampen er slut,” siger han.

Til ’Slaget om Nordjylland’ har cheftræner Jens Berthel Askou valgt følgende spillere, der skal tage kampen op mod storebroren fra AaB:

1 Nicolai Flø, 2 Jeppe Svenningsen, 5 Benjamin Lund, 7 Lucas Jensen, 8 Jeppe Illum, 9 Moses Opondo, 10 Ninos Gouriye, 13 Søren Henriksen, 14 Emmanuel Ogude, 15 Andreas Kaltoft, 16 Sander Fischer, 17 Washington Brandão, 19 Jón Dagur Thorsteinsson, 20 Daniel Christensen, 21 Morten Knudsen, 22 Seyi Adekoya, 24 Michael Tørnes, 27 Myroslav Slavov, 30 Alexander Juel Andersen, 35 Mikkel Wohlgemuth

Jakob Hjorth, Mikkel Frankoch og Allan Høvenhoff er stadig ukampdygtige.

Kampen spilles klokken 18.00 på Aalborg Portland Park, og vises på TV3 Sport fra klokken 17.30.