Truppen til Randers FC-kampen

Vendsyssel FF tager i morgen en tur ned ad E45 for at møde Randers FC. Opgøret mod kronjyderne er en kamp mellem nummer 10 og 11. Op til kampen har vi ikke vundet i syv kampe, men det er ikke det, der fylder hos os.

”Man kan også sige, at vi ikke har tabt i tre kampe. Vi vinder en pokalkamp, får point i Aarhus mod AGF – som ikke havde tabt på det tidspunkt – og vi får et point hjemme mod Hobro IK på en dårlig dag. Nu skal vi møde Randers FC, der er svære at spille mod, og som er gode til det, de kan. Det er klart, at vi gerne vil ned og have tre point, og jeg er sikker på, at hvis vi går ned og leverer en bedre indsats end mod Hobro IK, så tror jeg, vi får point dernede – og gerne tre af slagsen. Men vigtigst er alt, at vi får samme udtryk, som vi havde i første halvleg mod AGF,” siger assistenttræner Mike Tullberg.

Til kampen mod Randers FC har cheftræner Jens Berthel Askou udtaget følgende spillere:
1 Nicolai Flø, 2 Jeppe Svenningsen, 4 Kasper Povlsen, 5 Benjamin Lund, 7 Lucas Jensen, 8 Jeppe Illum, 9 Moses Opondo, 10 Ninos Gouriye, 15 Andreas Kaltoft, 16 Sander Fischer, 17 Washington Brandão, 19 Jón Dagur Thorsteinsson, 20 Daniel Christensen, 21 Morten Knudsen, 22 Seyi Adekoya, 23 Sebastian Czajkowski, 24 Michael Tørnes, 27 Myroslav Slavov, 30 Alexander Juel Andersen, 35 Mikkel Wohlgemuth

Jakob Hjorth, Mikkel Frankoch, Marcus Solberg, Allan Høvenhoff, Emmanuel Ogude og Mads B. Mikkelsen er alle på skadeslisten.