Truppen til Sydbank Pokalkampen mod Hundested IK

I morgen tager vi på en af sæsonens længste udebaneture, når vi starter bussen op og sætter kursen mod Hundested for at møde det lokale Serie 1-hold i 3. runde af Sydbank Pokalen. Og selvom modstanderen ligger i landets 6. bedste række, så er det ikke en opgave, vi tager let på, forsikrer assistenttræner Mike Tullberg.

”Vi tager den seriøst, som vi gør med alle andre opgaver – vi vil gerne videre i pokalen. Og så er det godt for dem, der ikke har spillet så meget, at de kan få en kamp. Vores forventning er, at vi går ind og rammer det samme niveau, som vi gjorde i den første pokalkamp. Og så glæder vi os til at komme til Hundested, og vi håber, det bliver en god oplevelse. Men vi kan forsikre om, at vi tager opgaven seriøst og tager derover for at vinde,” siger han.

Til pokalkampen mod Hundested IK har cheftræner Jens Berthel Askou udtaget følgende spillere, der skal forsøge at spille os videre til 4. runde i Sydbank Pokalen.

4 Kasper Povlsen, 5 Benjamin Lund, 7 Lucas Jensen, 8 Jeppe Illum, 10 Ninos Gouriye, 13 Søren Henriksen, 14 Emmanuel Ogude, 17 Washington Brandão, 19 Jón Dagur Thorsteinsson, 20 Daniel Christensen, 22 Seyi Adekoya, 24 Michael Tørnes, 25 Oliver Helledie Isaksen, 27 Myroslav Slavov, 28 Mads Sylvan Jensen, 29 Mads Hoe Nielsen.

Oliver Helledie Isaksen, Mads Sylvan Jensen og Mads Hoe Nielsen kan alle få deres officielle debut i Vendsyssel FF-trøjen.