Tullberg: Offensivt kan vi gøre ondt på dem

I morgen tager vi turen til den jyske vestkyst og Esbjerg, hvor næste udfordring i Superligaen venter. Hjemmeholdet er som nævnt Esbjerg fB, og det er et hold, vi kender godt eftersom vi mødte dem tre gang i sidste sæsons NordicBet Liga.

”De har den samme træner, og der er ikke ændret på de store ting, så vi har en del kendskab til dem. Vi skal først og fremmest koncentrere os om os selv, og turde spille det spil, vi ved, vi er gode til. Vi tror, at med de våben vi har offensivt, så kan vi gøre ondt på dem. Men vi er også velvidende om, at defensivt skal vi være vågne på deres omstillinger,” siger assistenttræner Mike Tullberg.

Udover at vi skal være opmærksomme på Esbjerg fB’s omstillinger, så skal vi også have fokus på deres offensiv, hvor de i Anders Dreyer har en spiller, der kan noget ekstraordinært på egen hånd.

”De har også andre dygtige spillere end ham. Men selvfølgelig har vi snakket om, hvordan vi skal lukke ned for Dreyer. Det er klart – han er en dygtig spiller. Men dem har vi også mange af, og vi tror på, at hvis vi lykkes med det, vi skal være dygtige til, så vil det også være medvirkende til, at de ikke kan sætte deres spil, som de gerne vil lykkes med.

Til kampen mod Esbjerg fB har cheftræner Jens Berthel Askou og Mike Tullberg udtaget følgende spillere:

1 Nicolai Flø, 3 Jakob Hjorth, 5 Benjamin Lund, 6 Mikkel Frankoch, 7 Lucas Jensen, 8 Jeppe Illum, 9 Moses Opondo, 10 Ninos Gouriye, 13 Søren Henriksen, 14 Emmanuel Ogude, 15 Andreas Kaltoft, 16 Sander Fischer, 17 Washington Brandão, 18 Mads B. Mikkelsen, 20 Daniel Christensen, 21 Morten Knudsen, 22 Seyi Adekoya, 23 Sebastian Czajkowski, 28 Frederik Ibsen, 30 Alexander Juel Andersen.

Jeppe Svenningsen er ude med karantæne, mens Kasper Povlsen, Allan Høvenhoff og Marcus Solberg alle er ukampdygtige.

Kampen spilles klokken 16.00 og kan ses på TV3 Max fra klokken 15.30. I optakten kan du blandt andet høre fra Mogens Krogh, Jens Berthel Askou og Moses Opondo.