TUREN GÅR TIL SJÆLLAND

Søndag den 28/2 går turen til Køge og et besøg på Capelli Sport Stadions kunstgræsbane. I de sidste 10 opgør mod HB Køge har Vendsyssel overhånden med 5 sejre mod Køges 3 sejre. 2 kampe er endt uafgjort.

Fælles for både Vendsyssel og HB Køge er, at de bedste resultater i de indbyrdes opgør er hentet på hjemmebane. Vores sidste udebane sejr over Køge er en af de mærkværdigste kampe, vi nogensinde har spillet.  Det usædvanlige ved 2-1 sejren var, at alle 3 scoringer var selvmål, hvilket næppe har mange fortilfælde i fodboldstatistikkerne.

HB Køge har et hold bestående af unge talentfulde spillere krydret med et par profiler med stor rutine. Senest har man hentet den tidligere Brøndby-profil Mike Jensen og FCN-spilleren Lasse Petry. HB Køge ligger for nuværende placeret på en 7. plads. Et point fra den forjættede top 6.

Det bliver svært mod HB Køge, som har en stærk hjemmebane, men med flere og flere træninger i benene og med en stadig mere og mere solid defensive base, tror vi på, at der ligger point og venter – og allerhelst 3 af slagsen.

Kampen fløjtes op søndag kl. 13:30