Ufortjent nederlag til Thisted FC

Nogle gange er fodbold et underligt spil. Du kan dominere kampen, skabe mange chancer og være det bedste hold, men kender du ikke din besøgelsestid, så er ballet slut, før du får en sjæler med ballets dronning.

Og det var lige netop tilfældet i aftenens kamp mod Thisted FC. Thyboerne kreerede én chance i åbent spil – og den scorede de på. Efterfølgende bragede de et frispark på overliggeren, men de to enkeltsituationer ændrer ikke på, at vi var det klart bedste hold, skabte mest og styrede kampen. Langt hen ad vejen havde vi egentlig kampen, hvor vi gerne ville have den, men det var desværre ikke vores forreste folks bedste aften.

Wessam Abou Ali havde et par gode muligheder, og med lidt af sin sædvanlige skarphed havde han også puttet en enkelt eller to i rosen – men det er nu, når alt kommer til alt, bedre at han gemmer krudtet til NordicBet Ligaens start.

Unge Daniel Troensgaard ville også lege med – og han havde et flot hovedstød på stolpen. Ærgerligt for den høje angriber, der tog det rigtige løb og timede sit opspring helt perfekt.

Generelt var det en chancefattig kamp. I første halvleg var de to keepere, Nicolai Flø og Markus Iversen, ikke på meget arbejde. Iversen var den der fik rørt sig mest, men vi fik desværre ikke tvunget ham ud i nogle svære situationer.

Bedst som vi havde godt styr på kampen og havde kreeret et par gode muligheder for at tage føringen, får Thisted FC en omstilling. Her viste thyboerne, at de kender deres besøgelsestid – noget der nok skal komme dem til gavn i 2. division i foråret.

Matchfacts, træningskamp

Vendsyssel FF – Thisted FC 0-1 (0-0)

Mål: 0-1 80. min

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-4-2): Nicolai Flø – Mads B. Mikkelsen (46. Morten Knudsen), Andreas Kaltoft, Jakob Blåbjerg, Daniel Christensen – Tiémoko Konaté (80. Martin Dong), Mikkel Basse, Dušan Jajić, Emmanuel Ogude (80. Daniel Troensgaard)– Wessam Abou Ali, Christoffer Boateng (60. Seyi Adekoya)