Vendsyssel FF afskar Skive i topstrid

NordicBet Ligaen:

Vendsyssel FF – Skive 2-0 (4-0)

Målscorere: 1-0: T. Dalgaard (7. min.), 2-0: T. Leonco (24. min.), 3-0: T. Dalgaard (54. min.), 4-0: C. Overby (89. min.)

Holdopstilling: J. Christiansen, R. Frantsen, M. Greve, C. Sørensen, C. Overby, S. Henriksen, N. Gouriye (67. min.: M. Opondo), B. Jacobsen, S. Okusun, T. Leonco (84. min.: S. Eghan), T. Dalgaard (73. min.: C. Moses)

Tilskuere: 1.012

Pga. ekstrem kø og ekstra køretid for Skive-holdet ved passage igennem Limfjordstunellen bliver kampstart udsat med 15 minutter. Det synes Vendsyssel FF dog ikke at tage hensyn til, og holdet går frisk ind i kampen lige fra start med gode pasninger og hurtigt spil fremad i banen.

Kampen er knapt fem minutter gammel inden Vendsyssel FF har haft et par gode forsøg af Rune Frantsen fra højre kant og senere et brag af et skud fra Bjarke Jacobsen. Skives målmand afværger i første omgang til hjørnespark.

Herefter bliver bolden sendt ind over i et tætpakket målfelt med både Skive-spillere og Vendsyssel FF-spillere. Thomas Dalgaard er forholdsvis udækket i feltet og får sat hovedet på og bolden lander i mål. 1-0 til Vendsyssel FF efter blot 6 minutters spil

Vendsyssel FF fortsætter det friske og målrettede spil, og får sig spillet frem til flere gode målchancer uden at nogen af disse forsøg bliver omsat i scoringer. Scoringen kommer til gengæld efter 23. minutter, hvor Tiago Leonco får sig driblet fri af sine oppassere lige uden for straffesparksfeltet i venstre side. Han banker til bolden, som tordner ind i venstre side af målet. 2-0 til Vendsyssel FF.

I minutterne op til pausen, kommer gæster frem til enkelte chancer, som dog mangler den sidste snert af farlighed. I samme periode har Vendsyssel FF også endnu et par gode chancer.

Efter pausen kommer Skive mere med i kampen, og holdet for halvlegen igennem produceret og tilspillet sig til en række chancer. Men som i første halvleg er der ingen af disse chancer, der bliver rigtigt store, farlige og udløser mål.

Godt fem minutter inde i 2. halvleg kommer Skive til en chance, som Jesper Christiansen tager sig kærligt af. Og så går det stærkt, for inden for samme minut stikker Thomas Dalgaard bolden til Tiago Leonce, hvis skud ender i sidenettet. Og så har Skive momentum, men skudforsøg ender over mål.

Inden for samme minut spiller Vendsyssel FF sig til en stor målchance. Det er Tiago Leonco, som hurtigt spiller Thomas Dalgaard fri. Fra sin position formår han at presse et fladt skud lige forbi målmanden. 3-0 i dette topbrag!

I resten af halvlegen kommer Vendsyssel FF til flere chancer, ligesom Skive formår at presse spillet længere frem og komme til afslutninger. Det begynder dog at pege i retning af sejr på 3-0 til Vendsyssel FF.

Men på Bredbånd Nord Arena bør man altid følge kampen til slutfløjt, da der er scoringer i de døende minutter af en kamp. Ganske rigtigt, i det 89. minut opsnapper Christian Overby en Skive-pasning, hvorefter han afdribler en spiller og fortsætter sin tur forbi gæsternes målmand. Efterfølgende sender han med en blød inderside bolden i mål til 4-0. Det bliver også kampens resultat. En god og gedigen holdindsats, hvor kæderne supplerer hinanden godt, lover godt forud for søndagens udekamp.

Næste opgave i NordicBet Ligaen er allerede søndag den 14. maj på udebane mod FC Helsingør.