Vendsyssel FF ansætter ny fysisk træner

Landets nordligste divisionsklub, Vendsyssel FF, har ansat en ny fysisk træner, der tager over efter Sebastian Dam, der stoppede i klubben i december.

Mads Lerche Kristensen bliver manden, der overtager tjansen med at få spillerne i Vendsyssel FF til at yde maksimalt på banen – både til træning og kamp.

”Mads er en ung fyr, der passer godt ind i det miljø, vi har fået skabt heroppe. Samtidig har han nogle åbenlyse kompetencer i forhold til den fysiske træning og til, hvordan vi flytter os både styrkemæssigt, men også rent konditionelt. Mads skal være med til at sikre, at vi rammer den rette balance rent fysisk, så skadesrisikoen ikke bliver unødig stor, og vi derfor har så mange spillere til rådighed som muligt. Derudover skal han – sammen med vores fysioterapeut – sikre, at de skadede spiller bliver sluset let ind i den daglige træning, når de er parate til det,” siger sportsdirektør Ole Nielsen.

Mads Lerche Kristensen har god erfaring med fysisk træner i sportens verden, da han i en årrække har bevæget sig i elitesportsmiljøet i Aalborg og omegn.