Vendsyssel FF ansætter Ove Christensen som Head of scouting

Vendsyssel FF opruster på scoutingdelen, og ansætter Ove Christensen i rollen som Head of scouting. Samtidig intensiveres arbejdet med at være på forkant i de perioder af året, hvor det er muligt at købe og sælge spillere.

Den tidligere toptræner skal arbejde med at finde nye, potentielle spilleremner til Vendsyssel FF, samt at bistå Core Sports Capital i screeningen af internationale spillere.

Cheftræner Lasse Stensgaard:

”Vi får et internationalt scouting-netværk med den nye ejerkreds og den alliance, de har skabt med Clermont Foot 63 og SV Austrai Lustenau. Men for at vi ikke skal svæve helt væk fra Vendsyssel, så prøver vi gøre det mere lokalt forankret med en scout, der kigger specifikt på Danmark. Her har Ove hele tiden været tiltænkt den overordnede rolle, og det har han heldigvis sagt ja til. Med al sin erfaring fra øverste niveau, kender Ove alt til hvad det kræver for en spiller kan begå sig på dette niveau. Derudover har han et kæmpe netværk i kraft af sin lange karriere indenfor fodbold,” siger Lasse Stensgaard og fortsætter.

”Desuden er Ove lokalt forankret og har noget af sit hjerte i Vendsyssel. Det, synes vi også, er vigtigt. Og det gode ved Ove er, at han kan bidrage med scouting-delen, men han er samtidig også en, man kan snakke fodbold med og spare med på den måde, og det ser vi som et kæmpe plus,” slutter han.

I det daglige refererer Ove Christensen til cheftræner Lasse Stensgaard.

Ove Christensen har tidligere stået i spidsen for Vendsyssel FF. Det var tilbage i 2014 til 2016, mens han i to måneder i sæsonen 2010/2011 var cheftræner i FC Hjørring, og redede klubben fra nedrykning. Derudover har Ove Christensen erfaring fra cheftrænerposter i bl.a. AGF, Randers FC, Viborg FF samt Vejle Boldklub