Vendsyssel FF ansætter Søren Henriksen som Head of Sports Development

Søren Henriksen har besluttet at indstille sin karriere for at tiltræde en nyoprettet stilling i Vendsyssel FF som Head of Sports Development.

Søren har spillet i FC Nordsjælland, HB Køge, FC Helsingør samt ikke mindst Vendsyssel FF, og opnåede i sin karriere i alt 66 kampe i Superligaen og 168 kampe i 1. division.

”Jeg er rigtig glad for at Søren, har valgt at blive i Vendsyssel FF, men nu i en anden rolle. Sørens primære opgave, bliver at være bindeleddet mellem vores moderklub (Hjørring Idrætsforening) og Vendsyssel FF.

Med klubben tilbage på lokale hænder har vi helt bevidst valgt at opprioritere samarbejdet med vores moderklub – og her skal Søren sammen med Hjørring Idrætsforenings talentafdeling bl.a. etablere et set-up, der skal gøres synligt i hele landsdelen, således de mange unge talentfulde spillere i Hjørring og omegn på sigt har en chance for at blive en del af Vendsyssel FF’s trup. Hjørring Idrætsforening vil fremadrettet ligeledes blive tilbudt en plads i bestyrelsen i Vendsyssel FF” udtaler Jacob Andersen.

Søren Henriksen vil endvidere også blive ansvarlig for scouting og rekruttering samt løbende sikring af daglig trivsel og kultur i spillertruppen.

Spørgsmål til pressemeddelelsen kan rettes til:

Søren Henriksen på [email protected] eller +4540440003

Jacob Andersen på [email protected] eller +4524882515.