VENDSYSSEL FF FLYTTER TRÆNINGEN

I torsdags blev syv nordjyske kommuner, heriblandt Hjørring Kommune, underlagt nye restriktioner grundet COVID-19. Restriktioner, der havde til formål at begrænse trafikken ind og ud af de kommuner, hvor en særlig mutation af Coronavirussen havde vist sig.
 
Det betød, at vi fik dagens kamp mod Esbjerg fB udsat på ubestemt tid. De to kommende udekampe mod Hvidovre IF og Kolding IF er også i fare for at blive udsatte.
 
I den forbindelse undersøgte vi mulighederne for at fortsætte træningen. Da hovedparten af spillertruppen og trænerteamet ikke bor i de berørte kommuner, var det ikke muligt at fortsætte den normale dagligdag i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, da vi ville overtræde de førnævnte restriktioner – som vi i øvrigt bakker fuldstændig op om og respekterer.
 
Det er lykkes os at finde en træningsbane uden for Hjørring Kommune, hvor vi kan fortsætte træningen i den kommende tid, så vi kan holde os skarpe til, vi igen kan spille fodbold og kæmpe om point i en historisk stærk 1. Division.
 
Fra mandag d. 9. november træner Vendsyssel FF således i Blenstrup i Rebild Kommune.
 
De spillere, der er bosat i Hjørring Kommune, vil blive overført til en lokation uden for kommunegrænsen, så de kan deltage i træningen på lige fod med den øvrige spillertrup.
 
Vi vil i denne tid udtrykke vores dybeste medfølelse og sympati til alle berørte Vendelboer og nordjyder. I denne tid er det mere end nogensinde før vigtigt, at vi står sammen og støtter hinanden. Og viser, hvilket folkefærd vi er.
 
For lige nu er fodbold ikke vigtigt. Det er sammenholdet og samfundssindet, der skal få os igennem den kommende tid. Vi ved, at det bliver en hård tid for mange. Men det er nu, vi skal vise, at vi er på samme hold.
 
“A ka’ nok bøwwes, om det behøwwes, uen å forskrækkes. Men A kan intj knækkes” – Vendsyssel-træet, Knud Holst