Vendsyssel FF forlænger alle sommerens udløbende kontrakter

I sidste uge blev Divisionsforeningens Arbejdsgiverforening og Spillerforeningen enige om en aftale, der gør det muligt for spillere med kontraktudløb denne sommer, at færdiggøre sæsonen hos deres nuværende klubber.

Da denne mulighed opstod gik Vendsyssel FF i dialog med de berørte spillere, og vi er glade for, at alle de berørte spillere har sagt ja tak til tilbuddet, og har forlænget deres aftaler til d. 31. juli 2020. De berørte spillere er Nicolai Flø, Mikkel Basse, Emmanuel Ogude, Andreas Kaltoft, Daniel Christensen, Bradford Jamieson IV og Jelle van der Heyden.

Samtidig er vi blevet enige med AaB omkring lejeaftalerne med Jakob Blåbjerg og Wessam Abou Ali. Disse aftaler forlænges også med en måned – indtil 31. juli – så de også kan færdiggøre sæsonen i den hvide Vendsyssel FF-trøje.

Sportsdirektør Ole Nielsen er glad for, at kontraktsituationen er kommet på plads hurtigt, så den sportslige afdeling igen kan koncentrere sig fuldt ud om det, der er vigtigst: Spillet på banen.

“Vi er rigtig glade for, vi har forlænget aftalerne med dem alle, og at det er gået så stærkt. De har alle vist enorm velvilje i den her ekstraordinære situation. For os er det et stærkt signal at sende, at vi har en god fasttømret spillertrup, der alle er indstillet på at gøre arbejdet færdigt og har fuld fokus på de sidste 13 kampe i NordicBet Ligaen. Det skal spillerne have en stor tak for. Nu venter vi bare på, at vi atter spiller om point,” siger han.

Vendsyssel FF spiller første kamp af sæsonens sidste kampe søndag d. 31. maj klokken 15:00, når FC Fredericia gæster Nord Energi Arena. En kamp der desværre afvikles uden tilskuere, men som til gengæld kan ses på TV3 Sport.