Vendsyssel FF forlænger med Martin Dong

Vendsyssel FF har forlænget kontrakten med 17-årige Martin Dong, så den nu gælder til sommeren 2022. Kontrakten er en såkaldt trainee-kontrakt, så Dong kan kombinere sin skolegang med træningen hos Vendsyssel FF.

Dong har trænet med NordicBet Liga-mandskabet siden januar 2020, og fik i slutningen af sidste sæson sin officielle debut for Vendsyssel FF, da han blev skiftet ind mod Nykøbing FC på udebane. Her blev han i øvrigt den næstyngste debutant for Vendsyssel FF i historien med sine 17 år, 5 måneder og 7 dage.

Cheftræner Lasse Stensgaard:

”Vi synes, Dong skal være med i vores træningsmiljø for at se, hvor det kan føre hen. Han er stadig en ung spiller, og er ikke tiltænkt en hel masse minutter i NordicBet Ligaen endnu, men vi gerne have ham med, så han får noget seniorerfaring på træningsdelen. Han har allerede gjort sig fortjent til et indhop i NordicBet Ligaen, og spillede senest 45 minutter i træningskampen mod Jammerbugt FC, så det er ikke, fordi han er milevidt fra. Men lige nu er han en udviklingsspiller, og så kan den kontrakt forhåbentlig blive vekslet til en ’rigtig’ kontrakt senere,” siger han.

Martin Dong:

”Det er dejligt, at have skrevet under på en kontrakt med Vendsyssel FF. Kontrakten giver mig tid til at udvikle mig i, og nu kan jeg koncentrere mig om at spille fodbold og forbedre mig hver dag. Med kontrakten håber jeg, at jeg kan bide mig mere fast på holdet, få mere spilletid samt nogle flere indhop,” siger han.

Martin Dong er den anden spiller fra vores moderklub Hjørring Idrætsforening, HI, og den talenttrup, der så dagens lys i efteråret 2019, der skriver kontrakt med NordicBet Liga-holdet i Vendsyssel FF.