Vendsyssel FF forlænger med Peter Friis Jensen

Vendsyssel FF har forlænget aftalen med målmanden Peter Friis Jensen, så den nu udløber i sommeren 2022.

Sportsdirektør Ole Nielsen:

”Peter Friis Jensen har været et super bekendtskab siden han kom til klubben i sommer. Både i forhold til træningsflid, indstilling og hans performance i kampene, har været på et ekstremt højt niveau. Vi ser ham som en vigtig brik – både på kort og lang sigt – i den plan vi har om at spille med helt fremme i NordicBet Ligaen, og han har været en brik, vi hurtigt har villet på plads med. Samtidig har han taget et stort ansvar både på og uden for banen, og har fra dag et vist et stort lederskab.”

Peter Friis Jensen:

”Det var ikke en svær beslutning at forlænge kontrakten. Det sidste halve år har bekræftet mig i, at det er her, jeg gerne vil være. Vi har været et godt match, og jeg håber, vi kan få bygget et hold op, der kan være med til at spille i toppen af NordicBet Ligaen og potentielt rykke op i Superligaen,” siger han og fortsætter:

”Jeg tog kampen op i sommer, og med hårdt arbejde og en smule held gjorde, at jeg har fået masser af spilletid, og det er jeg vokset med. Vi manglede lidt lederskab på og uden for banen, og det har jeg prøvet at fylde ud, og det, synes jeg, er gået fint. Det har været med til at udvikle mig, og nu håber jeg, vi kan fortsætte udviklingen i fællesskab de næste par år,” siger Peter Friis Jensen.

Peter Friis Jensen kom til Vendsyssel FF på en fri transfer fra Silkeborg IF i sommer, og har spillet 15 kampe for klubben. I de 15 kampe har han holdt nullet syv gange.