Vendsyssel FF forlænger med Tiémoko Konaté

Siden han trådte til i Vendsyssel FF har Tiémoko Konaté været en profil. Ikke bare på sit eget hold, men i hele Superligaen.

Det er derfor med stor fornøjelse vi kan offentliggøre, at den ivorianske kantspiller har forlænget sin kontrakt med Vendsyssel FF med tre år – til sommeren 2022.

”Fra dag et har Tiémoko Konaté sat sit aftryk – ikke bare i vores spillertrup, men i hele Superligaen. Han er en profil, og vi er glade for, at vi nu har papirer på ham indtil sommeren 2022,” siger sportsdirektør Ole Nielsen og tilføjer:

Han fortsætter:

”Konaté har været med til at højne niveauet til træningen, og han er yderst professionel i sin tilgang til det at være fodboldspiller. Samtidig er han faldet godt til – ikke bare i klubben, men også i Hjørring, hvor han har bosat sig. Han nyder at være her og er glad for området,” siger Ole Nielsen.

Tiémoko Konaté er glad for, der er kommet styr på fremtiden.

”Jeg er glad for at få fremtiden på plads, og det var egentlig ikke en svær beslutning. Jeg er glad for at være i klubben, og jeg tror, at vi sammen kan skabe gode resultater. Vi har et godt hold, og jeg synes, holdet har meget potentiale,” siger Konaté.

Tiémoko Konaté kom til Vendsyssel FF den 29. januar 2019, og har indtil videre spillet 14 kampe. Han har scoret ét mål og lavet to assists.