Vendsyssel FF forlænger med to – og siger farvel til tre

Vendsyssel FF har forlænget aftalerne med den hollandske midtbanespiller Jelle van der Heyden, så den løber frem til sommeren 2023, mens midterforsvaren Andreas Kaltoft ligeledes har fået en ny aftale stukket i hånden. Kaltofts kontrakt løber til næste sommer, altså 2021.

Cheftræner Lasse Stensgaard:

”De har tidligere bevist, at de holder et godt niveau i NordicBet Ligaen – og også højere end det. Og vi ser, at de passer fint ind i den måde, vi gerne vil spille på. Så det giver rigtig god mening, at de begge tager en tørn mere i Vendsyssel FF,” siger han.

Jelle van der Heyden kom til Vendsyssel FF fra hollandske FC Twente sidste sommer, og spillede i den forgangne sæson 21 kampe.

Andreas Kaltoft har været i Vendsyssel FF siden sommeren 2017, hvor han kom til fra Brøndby IF’s ungdomsafdeling. Han har indtil videre spillet 76 kampe i den hvide trøje.

Derudover siger Vendsyssel FF pænt farvel til Bradford Jamieson IV, Emmanuel Ogude og Benjamin Lund, der ikke får forlænget deres kontrakter med Vendsyssel FF.

Bradford Jamieson IV kom til Vendsyssel FF på transfervinduets sidste dag i januar, og nåede 12 kampe og ét mål for Vendsyssel FF.

Emmanuel Ogude skiftede til Vendsyssel FF i juli 2017 fra B93. Han var således med i klubbens største succes – oprykningen til 3F Superligaen. Ogude er den udlænding, der har opnået flest kampe i den hvide Vendsyssel FF-trøje: 91 kampe blev det til. Og 28 mål.

Benjamin Lunds kontrakt udløber også. Han har været i Vendsyssel FF siden 2017, og nåede 23 kampe for Vendsyssel FF. Lund var i hele sidste sæson udlejet til B93 i 2. division

Vendsyssel FF takker dem alle for deres indsats i den hvide trøje.