Vendsyssel FF forlænger samarbejdet med Nord Energi som hovedsponsor

Landets nordligste divisionsklub, Vendsyssel FF, har forlænget samarbejdet med en af klubbens hovedsponsorer, Nord Energi.

Nord Energi, der forsynes knap 100.000 nordjyder med strøm og/eller fibernet, har sat sin signatur på en aftale, der gælder frem til sommeren 2022.

Med den nye aftale sikrer Nord Energi sig eksponering på Vendsyssel FF’s hjemmebane, som også bærer selskabets navn (Nord Energi Arena), samt hospitality i forbindelse med klubbens hjemmekampe.

Adm. direktør i Vendsyssel FF Lars Glinvad:

”Vi er utrolig glade og stolte over, at Nord Energi fortsætter som hovedsponsor i Vendsyssel FF. Nord Energi har efterhånden været hovedsponsor hos os i mange år, og vores hjemmebane, Nord Energi Arena, bærer blandt andet deres navn. Vi har lavet en rigtig god aftale, der skaber værdi for begge parter, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde de to virksomheder imellem,” siger han.

Adm. direktør for Nord Energi, Peder Kjeldgaard:

”Nord Energi har via vor egen såkaldte ENV-fond mulighed for at indgå nærværende sponsoraftale med Vendsyssel FF. Vi håber det betyder, at Vendsyssel også på herrefodbolds-området fortsat vil være på top-niveau i Danmark, og dermed være medvirkende til en fortsat positiv udvikling af vor landsdel”.