Vendsyssel FF forstærker trænerstaben

I bestræbelserne på at forlænge opholdet i landets bedste fodboldrække, Superligaen, har Vendsyssel FF forstærket sig på trænersiden ved at ansætte Allan K. Jepsen som Superliga- og udviklingstræner pr. 1. januar 2019.

”Jeg anser det som en væsentlig forstærkning af det sportslige set up, at vi kan tiltrække en kapacitet som Allan K. Jepsen. Det har været et ønske fra trænersiden, at vi fik styrket dagligdagen i forhold til den individuelle udvikling af spidskompetencer og arbejdet med og opfølgning af de individuelle udviklingsplaner. Allan skal tilmed spare med trænerteamet og være med til at udvikle og præge hverdagen i Vendsyssel FF. I form af Allans store indsigt og erfaring med talentudvikling, får vi en træner ind, der har været med til at udvikle mange store talenter, og vi anser det som et kvalitetsstempel, at han har valgt os og det spændende projekt, vi har i Vendsyssel FF,” siger sportsdirektør Glen Riddersholm.

Han fortsætter:

”Samtidig ved jeg, at vi får et menneske ind i vores organisation, der fuldt ud lever op til de værdier, vi vægter højt i Vendsyssel FF. Vi glæder os rigtig meget til at starte samarbejdet, fordi vi ser det som det helt rigtige at styrke infrastrukturen på den her måde.  Det viser, at vi arbejder med at skabe et bæredygtigt projekt ved også at tænke langsigtet.”

Den nye Superliga- og udviklingstræner glæder sig til igen at blive en del af teamet omkring et Superligahold.

”Jeg har ambitioner med mit trænervirke, og jeg har tidligere fået lov til at snuse omkring et Superligahold – den mulighed får jeg igen, og det ser jeg virkelig frem til at prøve kræfter med i Vendsyssel FF. Desuden kender jeg både Jens Berthel, Mike og Glen, og det har også spillet ind i forhold til, at jeg har sagt ja til jobbet,” siger Allan K. Jepsen, der skal bruge sin erfaring som både spiller og træner i bestræbelserne på at udvikle den enkelte spiller i Vendsyssel FF.

”Du bliver aldrig færdiguddannet som fodboldspiller – uanset din alder. Jeg bliver en del af et team, der skal løfte opgaven omkring den enkelte spiller og være med til at udvikle deres spidskompetencer, og gøre spillerne dygtigere hver eneste dag,” siger han og fortæller, han ser frem til at kaste sig ud i sit nye job.

”Det bliver sindssygt spændende. Det tiltaler mig at skulle arbejde med unge energifyldte mennesker, der vil fremad og udvikle sig hver dag. Samtidig kender jeg jo også nogle af spillerne, så det bliver et glædeligt gensyn med dem. Og efter hvad jeg har hørt fra trænerteamet og Glen, så er det en fantastisk trup at arbejde med,” siger Allan K. Jepsen.

Allan K. Jepsen har som aktiv spiller spillet 218 Superligakampe for bl.a. AGF, AaB og Randers, mens han også har optrådt for Hamburger SV, Heerenveen, Vålerenga og Alemannia Aachen. Som træner har Allan K. Jepsen været U14, U17-træner og superliga assistenttræner i AGF, og har siden oktober 2017 været A+-træner samme sted. Han tiltræder i Vendsyssel FF d. 1. januar 2019