Vendsyssel FF henter ghanesisk angrebstalent

Vendsyssel FF forstærker offensiven med den 21-årige ghanesiske angrebstalent Solomon Safo-Taylor.
Danmarks nordligste divisonsklub har skrevet en fire-årig aftale med den 21-årige ghanesiske angriber, der kommer til klubben fra Karela United FC, en af Ghanas største klubber.

Sportsdirektør Ole Nielsen:

”Solomon er en angriber med rigtig god fart, han er teknisk dygtig og har et lavt tyngdepunkt, der gør ham i stand til at vende på sin direkte forsvarsspiller. I den hjemlige liga har han vist stor målfarlighed og med hans alder tror vi på, at det er en fremtidens mand, som kommer til at bidrage til vores offensiv i de kommende sæsoner,” siger han og fortsætter.

”I og med at vi har lavet en lang aftale med Solomon, så er det også med det for øje, at vi skal have gjort ham klar til et videresalg på et tidspunkt.”

Den nye Vendsyssel FF-spiller er selvsagt glad for skiftet.

”Jeg er meget glad for at være her. Det er en ambitiøs klub med gode faciliteter, og jeg håber, at vi sammen kan rykke op i Superligaen igen,” siger han og tilføjer:

”Som fodboldspiller er jeg lidt samme type som Sergio Agüero – uden vi selvfølgelig er på samme niveau. Mit mål for denne sæson er, at jeg skal udvikle mig som spiller, samtidig med, at jeg hjælper holdet med at vinde en masse kampe og score mange mål,” siger Safo-Taylor.

Solomon Safo-Taylor kommer til Vendsyssel FF fra den ghanesiske klub Karela United FC, hvor han har spillet 17 kampe og scoret otte mål i den igangværende sæson. Safo-Taylor er netop blevet udtaget til det ghanesiske U23-landsholds kampe mod Nigeria i september, hvor vinderen får en plads ved U23 African Cup of Nations. Han får trøje nummer 9 i sin nye klub.

Spillerfacts
Navn: Solomon Safo-Taylor
Fødselsdato: 19. juni 1998
Position: Angriber
Tidligere klubber: Karela United FC (17 kampe/8 mål)