Vendsyssel FF henter hollandsk profil til offensiven

Vendsyssel FF har forstærket den offensive del af midtbanen ved at lave en to-årig kontrakt med den 28-årige hollænder Ali Messaoud. Han kommer til landets nordligste divisionsklub på en fri transfer fra hollandske Excelsior, der i den forgangen sæson rykkede ud af Æresdivisionen.

Sportsdirektør Ole Nielsen:”Ali er en kreativ offensiv midtbane, der har sin store styrke på banens sidste tredjedel. Han er dygtig til at komme i feltet som målscorer, i relationerne med sine holdkammerater og til at lave den sidste aflevering. Så vi får en spiller, der kommer til at bidrage meget til vores offensiv,” siger han og fortsætter.

”Samtidig får vi en spiller, der har spillet mange kampe på rigtig højt niveau og lavet syv mål i den forgangne sæson fra 10’er positionen på midtbanen. Vi har store forventninger til, at Ali Messaoud kan være den brik i vores offensiv, der gør, at vi kommer til at være mere farlige og kreativ i den kommende sæson,” siger Ole Nielsen.

Ali Messaoud:

”Jeg er meget glad for at være her. Jeg havde tilbud fra både hollandske og udenlandske klubber, men jeg havde den rette fornemmelse omkring Vendsyssel, da jeg besøgte klubben første gang. Jeg har haft gode snakke med Ole (Nielsen, red.) og Jacob (Andersen, red.), klubben har rigtig gode faciliteter og jeg kan se og fornemme, at klubben og spillerne er meget ambitiøse,” siger den nye Vendsyssel FF-spiller og fortsætter.

”Jeg har en rigtig god fornemmelse omkring holdet. Jeg forventer, at vi får en god sæson og kan vende tilbage til Superligaen, for det er der, klubben hører hjemme med de faciliteter, de kan tilbyde,” siger Messaoud.

Ali Messaoud spillede i den forgangne sæson for Excelsior hjemme i Holland, hvor han spillede 30 kampe i den bedste række, Æresdivisionen. Her lavede han syv mål og fem assists. I alt har Messaoud spillet 102 kampe i Æresdivisionen og lavet 17 mål og 17 assists. Messaoud får trøje nummer 19 i Vendsyssel FF.

Spillerfakta:

Navn: Ali Messaoud
Fødselsdato: 13. april 1991
Position: Midtbane/offensiv midtbane
Nationalitet: Hollandsk
Tidligere klubber: AZ Alkmaar, Willem II, FC Vaduz, NEC Nijmegen og Excelsior

Landskampe: 2 for Marokkos U23-landshold