Vendsyssel FF henter målmand i Jammerbugt FC

Vendsyssel FF har skrevet kontrakt med den 24-årige målmand Emil Kobberup, der kommer til klubben fra Jammerbugt FC. Kobberup bliver tilknyttet på en to-årig kontrakt. Kobberup erstatter Nicolai Flø, der søger nye udfordringer efter indeværende sæson.

Sportsdirektør Ole Nielsen:

”I Emil Kobberup får vi en ung, men samtidig erfaren målmand. Vi har holdt øje med ham i noget tid, og har kunnet se den gode udvikling, han har gennemgået i Jammerbugt FC.  Han er en dygtig målmand, der er god i sin kommunikation med forsvaret og har gode reaktioner på stregen. Det er vigtigt med et fortsat kompetent målmandsteam, og det bibeholder vi med tilføjelsen af Emil Kobberup,” siger Ole Nielsen.

Emil Kobberup:

”Det er ekstremt dejligt at have sin fremtid på plads, og jeg glæder mig til at begynde i Vendsyssel FF. Det er et trin op ad stigen for mig, og jeg kan godt lide den udfordring, det er, at jeg skal jagte en plads i startopstillingen i en større klub. Samtidig får jeg chancen for at se, hvor langt jeg kan rykke mig, når jeg træder ind i et fuldtids setup, og efter at have set klubbens faciliteter og alt det udenom, så ved jeg, at det eneste jeg skal koncentrere mig om, er at spille fodbold.

Emil Kobberup kommer til Vendsyssel FF fra Jammebugt FC i 2. division – en klub han har spillet for siden foråret 2018. Inden det tørnede han ud for Skive IK. Han har spillet 34 kampe i NordicBet Ligaen og 51 kampe i 2. division

Spillerfakta:
Navn: Emil Kobberup
Fødselsdato: 30. april 1996
Nationalitet: Dansk
Position: Målmand
Tidl. klubber: Holstebro BK, Skive IK & Jammerbugt FC