Vendsyssel FF henter Søren Henriksen ‘hjem’

Det er en gammel kending af klubben, Vendsyssel FF kan præsentere. Søren Henriksen vender, efter et år i FC Helsingør, ‘hjem’ til Vendsyssel FF, hvor han spillede fra januar 2016 til sommeren 2017.

“Med tilgangen af Søren Henriksen får vi endnu en spiller til bagkæden med erfaring fra Superligaen. Hertil kommer at Søren har optrådt som anfører for sit hold – og kommer tilbage til Vendsyssel FF som en bedre spiller efter 35 kampe for FC Helsingør,” siger cheftræner Jens Berthel Askou til vendsysselff.dk.

“Søren har tidligere været en vigtig del af Vendsyssel FF’s jagt på oprykning til Superligaen, og vi glæder os til, at han nu kan bidrage til, at vi etablerer os i rækken. Med Søren får vi en fysisk stærk og teknisk dygtig forsvarsspiller som har bevist, at han kan begå sig på højeste niveau i Superligaen – og så får vi også en spiller som passer perfekt ind i forhold til klubbens værdier og ambitionsniveau,” siger Jens Berthel Askou.

Søren Henriksen selv er også begejstret for at vende tilbage til Nordjylland og Vendsyssel FF.

“Det er fedt. Jeg kender mange af dem, der er her, og glæder mig til at komme tilbage. Det gjorde de rigtig godt i sidste sæson, og er kommet i Superligaen og det glæder jeg mig til at være en del af,” siger han og tilføjer:

“På trods af, at jeg kun er 26 år, så kommer jeg med noget erfaring, og jeg håber, jeg kan få spillet en masse kampe og bidrage til, at vi får en masse gode resultater og forhåbentlig kommer til at blive oppe. Det er det, der er målet,” siger han til vendsysselff.dk.

Søren Henriksen har tidligere spillet 50 kampe for Vendsyssel FF og scoret to mål. Han er blevet udstyret med en kontrakt, der gælder til 2020.