Vendsyssel FF henter to offensive forstærkninger

Transfervinduet lukkede i går aftes klokken 23:59, og inden da nåede landets nordligste divisionsklub at forstærke den offensive del af holdet. Klubben har skrevet en 2-årig kontrakt med den 24-årige kantspiller Grégory Berthier, der kommer til klubben på en fri transfer, mens Muhammed-Cham Saračević er lejet i søsterklubben Clermont Foot 63.

Cheftræner Lasse Stensgaard:

”Grégory er en kreativ spiller, der kan sætte chancer op og selv skabe dem. Han har ydermere gode færdigheder i en-mod-en spillet og i det relationelle. Desuden har han en fin fart i omstillingsspillet. Berthier er en spiller, der er mere offensiv balanceret end defensivt, men som godt kan finde ud af at arbejde begge veje,” siger han.

”For Muhammeds vedkommende, så er han godt skolet i Wolfsburgs ungdomsafdeling, og kommer med erfaring fra Bundesligaen i Østrig, hvor han har optrådt for Admira Wacker. Han er en gennembrudsstærk spiller, der kan dække flere positioner på den sidste tredjedel af banen, samtidig med han har fin fart i stængerne,” siger Stensgaard.

Grégory Berthier:

Muhammed-Cham Saračević:

Grégory Berthier kan gøre sig på begge kanter, og kommer med solid erfaring fra den næstbedste række i Frankrig, Ligue 2. Her har han spillet 96 kampe med syv mål og otte assists til følge. Han har repræsenteret klubberne AJ Auxerre, Stade Reims og Red Star FC.

Muhammed-Cham Saračević kan også gøre sig på begge kanter, og har fået sin fodboldopdragelse i tyske VfL Wolfsburg. Senest har han optrådt for FC Admira Wacker Mödling i den bedste østrigske række, Bundesligaen. Herfra blev han købt af Clermont Foot 63, og bliver altså udlånt til Vendsyssel FF. Han har spillet 18 kampe i den østrigske Bundesliga.

Begge spillere er med i kamptruppen til morgendagens Sydbank Pokalkamp mod Aarhus Fremad, og kan altså få lyndebut for Vendsyssel FF.

Siden august 2020 har Vendsyssel FF været en del af Core Sports Capitals kluballiance med Clermont Foot 63 fra den franske Ligue 2 og Austria Lustenau fra 2. Bundesliga i Østrig. Kluballiancens formål er at skabe synergieffekter og forretningsmuligheder til klubberne, samt at tilbyde alsidige karrieremuligheder for spillerne.