Vendsyssel FF henter Zander Hyltoft i Jammerbugt FC

Vendsyssel FF har skrevet en treårig kontrakt med den 24-årige midtbanespiller Zander Hyltoft, der kommer til klubben på en fri transfer fra Jammerbugt FC.

Sportsdirektør Ole Nielsen:

”Vi er i gang med at sammensætte truppen til den kommende sæson, og i den forbindelse har vi kigget efter spillere, der har attitude og power i deres spil. Og det har Zander. Han fylder meget inde på den centrale midtbane – både defensivt og offensivt, hvor han bidrager med stor power og dynamik. Han er en spiller, vi har fulgt igennem en længere periode, og har set den gode udvikling, han har været igennem i Jammerbugt FC. Zander en spiller med kvaliteter, vi synes er spændende – blandt andet sit hovedspil i begge ender af banen qua sin højde på 190 cm. Alle, der har fulgt med i 2. division, ved, at Zander er en stor profil i den række,” siger Ole Nielsen.

Zander Hyltoft:

”Jeg er super glad for at have skrevet under med Vendsyssel FF, hvor jeg får muligheden for at prøve kræfter med et fuldtids setup. Samtidig har jeg gerne ville prøve mig selv af på et højere niveau, så det var en af de ting, der tiltrak mig. Og så kender jeg Henrik Larsen (assistenttræner, red.) og Lasse Steffensen (forsvarsspiller, red.). Som spiller vil jeg beskrive mig selv som god i luften, bidrager med en masse power på midtbanen og med et godt løbepensum,” siger Hyltoft, der tiltræder i Vendsyssel FF på en tre-årig kontrakt, når sæsonen er færdigspillet.

Zander Hyltoft har spillet i Jammerbugt FC siden 2017 – kun afbrudt af et kort ophold i USA. Han har pr. 1. juni 2020 spillet 94 kampe i 2. division og scoret 7 mål.

Spillerfakta:
Navn: Zander Hyltoft
Fødselsdato: 20. september 1995
Nationalitet: Dansk
Position: Midtbane
Tidl. klubber: Hobro IK, Vejgaard Boldklub & Jammerbugt FC