VENDSYSSEL FF INDGÅR AFTALE MED LOKAL HJØRRING-DRENG

Vendsyssel FF har pr. d.d. indgået aftale med den 19-årig talentfulde forsvarsspiller Thomas Christiansen, frem til den 30. juni 2024.

Thomas Christiansen, er født og opvokset i Hjørring – og bor også i Hjørring. Thomas har senest spillet for AaB, hvor han har været en del af Superligatruppen.

”Først og fremmest er vi alle i Vendsyssel FF ekstremt glade for at kunne indlemme en ægte Hjørring-dreng i truppen. Thomas har fået sin fodboldopdragelse i vores moderklub, Hjørring Idrætsforening, inden han som 13-årig flyttede til AaB, for at udvikle sig yderligere. Thomas har repræsenteret Danmark 27 gange på ungdomslandsholdene U16-U19, så det er en yderst talentfuld spiller vi har fået indlemmet i truppen. Denne tilgang er spot-on i forhold til vores strategi” udtaler sportsdirektør Ingo Winter.

 

”Thomas har fået en rigtig god uddannelse i AaB og han besidder de kvaliteter vi prioritere i vores scouting. Han er stærk i duel-spillet og i luften, har den rigtige alder, har en god størrelse, har lederegenskaber og anførepotentiale, og så er han ikke mindst hurtig. Hertil kommer så, at han er lokal, hvilket vi håber kan være til, at få endnu flere på stadion” tilføjer Ingo Winter.

FAKTA:

Navn: Thomas Albert Christiansen

Nationalitet: Danmark

Kontrakt: 30.06.2024

Født: 19.04.2001

Position: Midterforsvarer

Højde: 1,86

Tidligere klubber: Hjørring Idrætsforening og AaB

Antal kampe på U-landsholdet: 27