VENDSYSSEL FF INDGÅR AFTALE MED RUNE FRANTSEN

 

Vendsyssel FF har d.d. indgået aftale med Rune Frantsen fra AC Horsens med virkning pr. 1. januar 2022. Aftalen løber frem til den 30. juni 2024.

 

”Jeg er yderst tilfreds med, at vi har skrevet kontrakt med en spiller af Rune Frandsens kaliber. Rune har været en af vores højeste prioriteter at få på plads, blandt de forstærkninger vi er ved at tilføre truppen. Først og fremmest kender Rune klubben, hvilket er vigtig i forhold til den opbygningsfase vi p.t er midt i – og så kommer han med en erfaring på 86 kampe fra Superligaen, igennem de seneste 3 år. Han er ekstremt hurtig og så er han en alsidig spiller som kan dække flere positioner, såsom højre back, kant og angriber” udtaler Søren Henriksen.

 

”Jeg synes Vendsyssel FF er det perfekte skifte for mig, og jeg er glad for at komme ”hjem” igen. Selvom jeg ”kun” er 29 år, er jeg efterhånden en erfaren spiller med næsten 275 kampe for henholdsvis ACH og Vendsyssel FF – og jeg glæder jeg mig til, at komme ind og bidrage med noget erfaring og kultur i omklædningsrummet, på træningsbanen og i kampene” udtaler Rune Frantsen.

FAKTA:

Navn: Rune Frantsen

Nationalitet: Danmark

Kontrakt: 30.06.2024

Født: 15.10.1991

Position: Højre back/kant/angriber

Tidligere klubber: AC Horsens

Antal kampe/mål i Superligaen: 91/4

Antal kampe/mål i NordicBet ligaen: 175/10

Spørgsmål til pressemeddelelsen bedes rettet til Søren Henriksen på +45 40 44 00 03 eller [email protected]