Vendsyssel FF lancerer nyt partnerkoncept

Vi vil i Vendsyssel FF GØRE ENDNU MERE for vores afgørende, loyale partnere – store som små – og derfor tager vi i Vendsyssel FF endnu et skridt ved at lave et partnerkoncept, som du kan læse mere om i brochuren. 

Det er vores opgave i Vendsyssel FF, at din virksomhed får det maksimale ud af sit partnerskab, og både via eksponering og netværk skal vi sammen vise Vendsyssel og Danmark din virksomhed på og uden for banen. 

SPONSORERE BLIVER TIL PARTNERE I VENDSYSSEL FF

Arrangementer for alle vores partnere 

I Vendsyssel FF vil vi fremover kalde vores sponsorere for partnere. Vi opfatter mere end noget andet vores partnere som en samarbejdspartner og ikke en sponsor. En partneraftale i Vendsyssel FF er ikke et sponsorat, men derimod en samarbejdsaftale, hvor vi tilbyder vores partnere – store som små – netværk, eksponering og sociale arrangementer. I Vendsyssel FF er vi meget taknemmelige over den store opbakning fra alle vores partnere, og derfor bestræber vi os på at gøre ENDNU MERE.

 Vores mål er derfor at optimere forholdene for vores partnere i en meget højere grad, end vi har gjort hidtil. Partnerskabet samt arrangementer vil være en døråbner til vores unikke erhvervsnetvæk, hvor man samtidig med at skabe forretning kan være med til unikke oplevelser og arrangementer. Vi har erfaret, at man skaber den bedste forretning, når man bygger relationer i sociale sammenhænge, og det mener vi i Vendsyssel FF, at vi har løst ved at bestræbe os på at tilbyde arrangementer til alle vores partnere.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at blive Partner i Vendsyssel FF, så kontakt en af os i salgsafdelingen. 

Aage Strøm

Salgschef
Mobil: 29 25 96 25
E-mail: [email protected]

Buster Munk

Partnerkoordinator
Mobil: 91 89 52 20
E-mail: [email protected]

Mathias Schlie

Partnerkoordinator
Mobil: 28 91 10 51
E-mail. [email protected] 

 Download vores PartnerKoncept her: Partner Koncept 2017