VENDSYSSEL FF LEJER MADS ROERSLEV I FC KØBENHAVN

I jagten på at få endnu en sæson i Superligaen, har landets nordligste Superligaklub, Vendsyssel FF, lejet U21-landsholdsspiller Mads Roerslev i FC København for resten af indeværende sæson.

“Mads Roerslev er en meget talentfuld forsvarsspiller, som har fået en solid uddannelse i FCK. Han har vist både gennem sin ungdomstid, hvor Mike Tullberg har et godt kendskab til ham fra U19-Ligaen, via kampe for FCK’s førstehold i EL-kvalen, samt på diverse ungdomslandshold, at han besidder et stort potentiale. Dette glæder vi os meget til at hjælpe med at forløse i Vendsyssel FF,” siger cheftræner Jens Berthel Askou om sin nye tilføjelse.
Hans fortsætter:

”Han har særligt offensivt nogle åbenlyse spidskompetencer med en god spilintelligens, teknik og en skarp indlægsfod, som vi glæder os til at få glæde af. Samtidigt er han en ung mand, som tager sit talent særdeles seriøst, hvilket passer rigtigt godt ind i vores kultur i Vendsyssel FF. I første omgang skal Mads med U21-landsholdet til Mexico i starten af januar, hvorfor han først støder til truppen på træningslejren i Tyrkiet d. 20. januar,” siger Askou.

Mads Roerslev er 19 år gammel, og spiller højre back. Han har fået hele sin fodboldopvækst i FC København, hvor han har spillet tre officielle kampe. I 2017 var han udlejet til svenske Halmstads BK. Han har desuden spillet 31 kampe på de danske ungdomslandshold, og scoret ét mål. Roerslev er Vendsyssel FF’s anden tilføjelse i dette transfervindue.