VENDSYSSEL FF OG NORDJYSKE BANK FORLÆNGER HOVEDSPONSORATET

Vendsyssel FF og Nordjyske Bank har netop sat sine signaturer på en ny aftale, der betyder, at Vendsyssel FF’s hovedsponsor fortsat hedder Nordjyske Bank:

Igennem en lang årrække har Nordjyske Bank været en fast bestanddel af tapetet i Vendsyssel FF, og sådan fortsætter det altså med at være efter indgåelsen af den nye aftale.

Nordjyske Bank har været med på hele Vendsyssel FF’s rejse fra seriefodbold til superligaen og nu NordicBet Ligaen.

”I Nordjyske Bank er vi meget glade og stolte af at være en del af Vendsyssel FF. Vi glæder os til at bakke klubben op i den fortsatte flotte udvikling i årene fremover. Klubben har forstået at lave et setup, hvor der både er fokus på eliten og den store frivillighed, der gør klubben helt speciel. Vi er stolte af at være en del af Vendsyssel FF med en stor, bred og loyal skare af frivillige, der er med til at skabe de gode rammer for alle i klubben. Alt det gør, at vi glæder os til den fortsatte rejse med Vendsyssel FF, og følge kampene på Nordjyske Bank Tribunen, når bolden får lov at rulle igen,” siger afdelingsdirektør Claus Bak fra Nordjyske Bank.

Claus Bak udtaler ligeledes, at han håber at klubbens øvrige sponsorer fortsat vil bakke op, og han  håber ligeledes klubbens nye tiltage med salg af støttepakker –  både til erhvervslivet og ikke mindst til privat – vil være med til at sikre at klubben kommer styrket ud af den svære tid.

I Vendsyssel FF er man naturligvis også utrolig glad for at forlænge med hovedsponsoren, der har været med klubben i tykt og tyndt de seneste mange år.

”Vi er rigtig glade for at forlænge hovedsponsoratet med Nordjyske Bank – især her i en urolig og usikker tid. Aftalen er med til at give ro på bagsmækken, så vi kan koncentrere os fuldt og helt om at nå i mål med vores vision og målsætninger,” siger bestyrelsesformand i Vendsyssel FF, Jacob Andersen, der også er glad for at beholde kontinuitet i sponsormassen.

”En af forudsætningerne for, at Vendsyssel FF kan fortsætte den gode udvikling, klubben har gang i, er blandt andet en vis kontinuitet og stabilitet i sponsormassen, og her er Nordjyske Bank en særdeles stærk og loyal partner for os,” fortæller Jacob Andersen.

På billedet ser du bestyrelsesformand i Vendsyssel FF, Jacob Andersen, og afdelingsdirektør i Nordjyske Bank, Claus Bak.