Vendsyssel FF og SELECT indleder samarbejde

Landets nordligste divisionsklub og den danske sportsproducent SELECT indleder pr. dags dato et samarbejde, der gør SELECT til ny officiel Kit Supplier for Vendsyssel FF for de kommende fire år. Aftalen er den største i klubbens historie, og bliver en del af SELECT’s store portefølje af bold- og tøjaftaler i Skandinavien og Europa.

Lars Glinvad, administrerende direktør i Vendsyssel FF siger:

”Vi er utrolig stolte over, at SELECT har valgt at være vores totalleverandør. Helt fra vores første indledende samtaler med SELECT har vi kunnet mærke, at begge parter ville hinanden. De fleste sportsfolk i Danmark kender SELECT-mærket, og vi glæder os til samarbejdet med et så anerkendt brand. Med SELECT som officiel Kit Supplier kommer vi samtidig til at arbejde endnu tættere sammen om udviklingen af vores spillertøj, og vi kan samtidig øge vores salgsindsats. Derudover er vi meget tilfredse med, at der er tale om en længerevarende aftale, og vi glæder os til at præsentere vores nye midlertidige spillertrøje allerede på lørdag, når Vejle Boldklub kommer på besøg på Nord Energi Arena. En kamp der i øvrigt bliver vist direkte på TV3 Sport, og det markerer en god start på vores nye samarbejde,” siger han.

Også hos Peter Frank, Country Sales Manager hos SELECT, er der glæde at spore over aftalen.

”Vendsyssel FF er en spændende samarbejdspartner, og vi ser den professionelle klub som en meget velfungerende organisation med stadion- og træningsfaciliteter der i den grad er i top. Udover vores Ligaboldaftale, ser vi nu også frem til at vores spilletøj, handsker og sportspleje-midler bliver en del af Vendsyssel FF’s imponerende setup og deres høje ambitioner om at rykke op i Superligaen,” siger han.

I første omgang spiller Vendsyssel FF i en midlertidig spillertrøje resten af efterårssæsonen. Den kan købes fra i morgen, fredag, i vores Fanshop i Østergade, Hjørring og i den lokale Sportmaster. Klubbens nye spillertrøje bliver lanceret op til julehandlen – en perfekt julegaveidé til Vendsyssel FF-supporteren.

Den nye midlertidige spillertrøje i efteråret ser således ud: