Vendsyssel FF og SPORTMASTER indgår aftale

Vendsyssel FF har indgået samarbejdet med Danmarks største sportskæde, SPORTMASTER.

Danmarks største sportskæde, SPORTMASTER, har lavet en aftale med Vendsyssel FF. Dermed forenes SPORTMASTER’s ambition om at styrke lokalindsatsen i Nordjylland.

”Vi er hos SPORTMASTER vilde med sport og har den grundholdning, at sport skal være for alle. Derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at facilitere rammerne for aktive danskere i enhver alder – og i alle dele af Danmark. Vi er meget stolte af aftalen med Vendsyssel FF som har en stærk lokal tilstedeværelse i Nordjylland.Vi har igennem hele forløbet haft en god dialog med Lars Glinvad, og vi har den dybeste respekt for det hårde arbejde de yder hver eneste dag. Hjørring er en vigtigt handelsby for SPORTMASTER og aftalen med Vendsyssel FF underbygger vores position, som den førende sportskæde i byen. Vi ser frem til sammen med Vendsyssel FF at sætte rammerne for stribevis af gode oplevelser, ” siger Teamsport Ansvarlig hos SPORTMASTER, Mik Geertsen, der samtidig håber, at aftalen med Vendsyssel FF bidrager til at booste omsætningen i den lokale SPORTMASTER i Hjørring.

Adm. Direktør for Vendsyssel FF Lars Glinvad fortæller:

”Vi har hidtil kun solgt vores spillertrøjer i vores butik i Hjørring, og da vi kan mærke at efterspørgsel er støt stigende uden for Hjørring, er samarbejdet meget naturligt kommet i stand med SPORTMASTER som har et megen professionel tilgang. SPORTMASTER har flere afdelinger i Vendsyssel og trøjerne vil, udover de fysiske butikker, også være muligt at købe på SPORTMASTERS hjemmeside”

Aftalen mellem SPORTMASTER og Vendsyssel FF indebærer bl.a., Vendsyssel FF at spille blusen kommer til salg i SPORTMASTER Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Hirtshals.

Fra venstre Adm. Dir. Lars Glinvad Vendsyssel FF, Mik Geertsen, Teamsport Ansvarlig SPORTMASTER, Camilla Jørgensen Koordinator Vendsyssel FF, Per Rasmusen Butikschef SPORTMASTER