Vendsyssel FF sælger Ayo Simon Okosun til AC Horsens

Vendsyssel FF har d.d. solgt midtbanespilleren Ayo Simon Okosun, efter at have accepteret et købstilbud fra AC Horsens.
Simon har siden han kom til Vendsyssel FF i 2015 været en af holdets absolut bærende kræfter og nåede at spille 51 kampe og score 11 mål.

”En spiller af Ayos kaliber, er en spiller man altid gerne vil have i sin trup. Vi vil rigtig gerne have beholdt Ayo, som har 1 år tilbage af sin kontakt, men omvendt er vi også stolte af, at vi har været
med til at udvikle ham til en af Nordic Bet Ligaens allerstørste profiler og nu endnu engang kan sende en af vores spillere videre til en Superligaklub. Hertil kommer, at vi som klub altid har en moralsk og menneskelig forpligtigelse til, at hjælpe vores mest talentfulde spillere videre i karrieren, hvilket understøtter såvel vores forretningsgrundlag som vores DNA.
Simon har været en fantastisk spiller at arbejde sammen med, og alle i Vendsyssel FF ønsker ham alt mulig held og lykke i fremtiden” udtaler adm. direktør Mogens Krogh.
”Simon efterlader selvfølgelig et hul i vores trup, men vi er i fuld gang med at finde en erstatning på minimum samme niveau. P.t. har vi indgået aftaler med Lucas Jensen, Jeppe Illum, Vincent
Schmidt, Emmanuel Ogude og Washington Brandao, og vi forventer at have en komplet trup på plads indenfor 2-3 uger, hvilket betyder tilgang af yderligere 4-5 nye spillere.
På de offensive positioner tror jeg aldrig vi har stået stærkere end vi gør p.t. og vores primære fokus er nu, at hente forstærkninger til vores defensiv og centrale midtbane.
Omvendt er det også vigtigt, at vi ikke panikker såfremt vi mangler 1 eller 2 spillere når sæsonen starter den 30. juli 2017. Transfervinduet lukker først den 31. august 2017 og vi skal være grundige i
vores evaluering og scouting af nye potentielle spillere. Vi skal have ”is i maven” og huske på, at vi kun kan bruge vores penge en gang” tilføjer bestyrelsesformand Jacob Andersen.