Vendsyssel FF sælger Moses Opondo til OB

Han spillede en helt forrygende første sæson i Superligaen. Og hans bedrifter i den hvid/blå Vendsyssel FF-trøje har nu ført ham videre i karrieren.

Den 21-årige midtbanespiller Moses Opondo havde to år tilbage af sin kontrakt, men den fynske Superligaklub har altså købt ham fri af den aftale.

Sportsdirektør Ole Nielsen:

”Det har været utrolig glædeligt at følge den udvikling, Moses Opondo har gennemgået i Vendsyssel FF. Først var han en stor profil i oprykningssæsonen, og i den netop overståede Superligasæson viste han prøver på sit enorme talent. Hans offensive kvaliteter og drive med bolden har voldt mange modstandere store problemer – og samtidig har han vist sig målfarlig fra sin position som central midtbanespiller,” siger han og fortsætter.

”Vi er naturligvis ærgerlige over, at vi skal sige farvel til så dygtig en spiller som Moses Opondo. Han besidder nogle fantastiske både fodboldmæssige og menneskelige egenskaber, som enhver klub sætter pris på. Men vi glæder os over, at vi har udviklet en spiller, der har vist sig interessant for en af de store traditionsklubber i Superligaen,” siger Ole Nielsen.

For hovedpersonen selv er det et vemodigt skifte.

”Vendsyssel FF er min klub, og jeg har et specielt forhold til klubben og menneske i og omkring den. Det har været noget af en rejse, jeg og klubben har været på i den tid, jeg har været her. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg er ked af, at vi rykkede ned. Det er trist, for klubben har betydet meget for min personlige og fodboldmæssige udvikling, så det er med blandet følelser, jeg forlader klubben,” siger Moses Opondo og sætter et par ord på skiftet til OB.

”Der venter et nyt og spændende eventyr, hvor jeg får mulighed for at udvikle mig endnu mere personligt og fodboldmæssigt. De har lagt en god plan for mig, og samtidig tiltalte muligheden for at blive en del af deres spændende projekt mig rigtig meget,” siger han.

Moses Opondo kom til Vendsyssel FF på en lejeaftale i sommerne 2016. Den aftale blev gjort permanent i januar 2017. Opondo nåede 76 kampe for Vendsyssel FF og scorede syv mål.