Vendsyssel FF sender Benjamin Lund på græs i Thisted FC

Thisted FC skal i foråret forsøge at redde livet i landets næstbedste række, NordicBet Ligaen, hvor der i foråret skal spilles 14 runder.

Sportsdirektør Ole Nielsen udtaler i forbindelse med lejeaftalen, der gælder resten af indeværende sæson:

”I fællesskab med Benjamin har vi fundet den løsning vi mente, var den bedste for alle. Benjamin får nogle kampe i benene i foråret, hvor han kan udvikle sig, så han er klar til at tage kampen op til sommer, når han vender tilbage til Vendsyssel FF. Lige nu har spilletiden været knap for ham, så i godt samarbejde med Thisted FC, har vi fundet en god løsning for alle parter,” siger Ole Nielsen.

Benjamin Lund kom til Vendsyssel FF i sommeren 2017 fra FC Nordsjælland, og spiller venstre back. Han ser frem til at få nogle minutter i benene.

”Jeg glæder til opholdet i Thisted, hvor jeg forhåbentlig kan bidrage til holdet får et godt forår og samtidig fortsætte min udvikling, så jeg kan vende tilbage til Vendsyssel FF i en endnu bedre udgave,” siger Benjamin Lund.

Benjamin Lund har spillet 23 kampe for Vendsyssel FF – heraf de tre i Superligaen – og har scoret ét mål. Lund har kontrakt med landets nordligste Superligaklub frem til sommeren 2020.