Vendsyssel FF har skrevet kontrakt med den hollandske forsvarsspiller Sander Fischer

Sander var i sidste uge til prøvetræning i klubben, og deltog også i testkampen mod AC Horsens, hvor han efterlod så godt et indtryk, at vi har valgt at skrive en toårig kontrakt med den 29-årige forsvarsspiller.

“Sander er en stor, stærk rutineret herre, der har spillet en hel del kampe i den bedste hollandske række. Han er rigtig god til at dirigere med sine medspillere, har tidligere været anfører for sit hold, og med sine 29 år har han en god alder. Han har spillet mange store kampe i Holland, og været vant til kulisser, hvor der er tryk på. Han har en ro, som han skal forsøge at give videre, og samtidig er han god til at lære fra sig og tage ansvar. Derudover er han en rigtig god fyr, der besidder nogle rigtig gode menneskelige kvaliteter, og han passer godt ind i den gruppe spillere, vi har,” udtaler cheftræner Jens Berthel Askou.

Sander Fischer har senest spillet i den hollandske klub Sparta Rotterdam, som han nåede at spille 29 kampe for i Eredivisie. I alt har den rutinerede hollænder spillet 129 kampe i den bedste hollandske række.

”Jeg er glad for at være kommet til klubben. Det er et nyt eventyr, og min første kontrakt i udlandet. Jeg glæder mig til at være en del af holdet og jagte nye mål. Jeg er lidt ældre end de fleste af mine nye holdkammerater, og har lidt mere erfaring på højeste niveau, så jeg skal og min rolle bliver at vejlede dem og give dem selvtillid. Og når tingene bliver hårde og der er modgang, kan jeg hjælpe dem med min erfaring,” fortæller Sander Fischer, der får trøjenummer 16.

FAKTA:
Navn: Sander Fischer
Nationalitet: Holland
Kontrakt: 30.06.2020
Født: 3.09.1988
Position: Forsvar
Tidligere klubber: NAC Breda/SC Cambuur/FC Emmen/AGOVV Apeldoorn/ SBV Excelsior/Go Ahead Eagles/Sparta Rotterdam
Antal kampe/mål/assists i Eredivisie: 129/5/4
Antal kampe/mål/assists i Eerste Divisie: 149/6/2