Vendsyssel FF skriver kontrakt med Seyi Adekoya

Vendsyssel FF har skrevet kontrakt med den amerikanske offensivspiller Seyi Adekoya. Den 22-årige spiller har vist sig frem i Vendsyssel FF de sidste par uger, og er altså nu blevet belønnet med en kontrakt.

“Seyi er meget atletisk og eksplosiv i sit spil. Han har vist gode prøver på sine evner i kontrafasen og med sine dybdeløb, og har skabt farlige situationer i de kampe, han har spillet for os. Samtidig har han nogle åbenlyse kompetencer i udfordringer 1-mod-1 og med sin fart, som vi tror på, vi kan få stor glæde af og samtidig udvikle. Han er en meget spændende og atypisk spiller, der kan nogle ting, vi ikke finder hos ret mange spillere herhjemme. Samtidig er han en sød og ydmyg fyr, der gerne vil lære. Han er amerikaner og kommer fra en anden fodboldkultur, hvilket betyder, at han på de taktiske og tekniske parametre, skal udvikle sig. Men som person passer han godt ind i vores gruppe af unge ydmyge spillere, der vil fremad,” udtaler cheftræner Jens Berthel Askou.

Det er fantastisk at blive en del af Vendsyssel FF. Jeg har trænet med den seneste måneds tid, og jeg føler, det her er det rigtige sted for mig at være. Jeg slutter mig til et rigtig godt hold, hvor jeg skal arbejde hårdt for at bevise mig, og jeg er sikker på, jeg kan udvikle mig under det dygtige trænerteam. Under min tid her, har jeg oplevet en stærk kemi på holdet, og jeg er sikker på, vi kommer til at gøre en god figur i Superligaen,” fortæller Seyi Adekoya.

Seyi Adekoya og resten af Vendsyssel FF-truppen spiller sidste testkamp lørdag den 7. juli klokken 13.00 mod Hobro IK.