Vendsyssel FF stopper samarbejdet med Johnny Mølby og Henrik Larsen

Vendsyssel FF stopper samarbejdet med cheftræner Johnny Mølby, assistenttræner Henrik Larsen og sportsdirektør Ole Nielsen

Vendsyssel FF har pr. dags dato valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Johnny Mølby, assistenttræner Henrik Larsen samt sportsdirektør Ole Nielsen.

”Jeg vil gerne takke Johnny Mølby og Henrik Larsen for deres store arbejde i Vendsyssel FF. Vi har intet haft at udsætte på deres indsats og engagement, men vi må også konstatere, at resultaterne og spillet ikke har levet op til vores forventninger. Derfor har vi besluttet at afbryde samarbejdet med virkning pr. d.d.”

”Vores forberedelser til næste sæson er i fuld gang – og for at give vores nye cheftræner de bedste forudsætninger har vi valgt at skifte træner nu.” siger bestyrelsesformand Jacob Andersen

”Ligeledes har vi valgt at stoppe samarbejdet med sportsdirektør Ole Nielsen med virkning pr. d.d.  Ole har, ligesom Johnny og Henrik, ydet en upåklagelig indsats, men vi har efter endt evaluering besluttet at nedlægge sportsdirektørstillingen. Fremadrettet vil sportsdirektørens arbejdsopgaver blive varetaget af den nye cheftræner i tæt samarbejde med Team Manager Mathias Kragh og undertegnede” tilføjer Jacob Andersen.

”Jeg har haft et rigtig godt samarbejde med både Johnny Mølby, Henrik Larsen og Ole Nielsen og ønsker dem alle alt det bedste fremover,” slutter Jacob Andersen.

Afløseren for Johnny Mølby og Henrik Larsen er fundet, og vil blive offentliggjort senere på dagen.

For yderligere informationer:

Jacob Andersen: +45 24 88 25 15