Vendsyssel FF styrker det sportslige setup

Vendsyssel FF styrker det sportslige setup frem mod den nye sæson i NordicBet Ligaen. Klubben har ansat Michael Hjortkjær som assistenttræner med hovedfokus på den fysiske træning.

Hjortkjær har senest været cheftræner for AC Horsens’ U-19 hold, mens han samtidig var fysisk træner for 3F Superligaholdet samme sted.

Cheftræner Lasse Stensgaard:

”Michaels rolle i vores setup er todelt. Der er den fysiske pakke, hvor han skal tune spillerne endnu mere, så vi får brugt vores faciliteter i forhold til styrketræning og restitution, og få bragt det ud på banen, så spillerne hverken bliver over- eller underbelastet. Det bliver et rigtigt vigtigt område for ham. Derudover er der det fodboldmæssige, hvor han kommer til at indgå på lige fod med David (Olsen, assistenttræner, red.) og jeg, og hvor han skal bidrage med sin fodboldfaglighed. Jo flere ressourcer, jo mere opmærksomhed, og det gør forhåbentlig, at vi kan opgradere på det individuelle område, og at den enkelte spiller føler sig set og bliver bedre. Og så er det altid positivt at få diskuteret tingene grundigt igennem, så David og jeg kan få noget modspil og medspil,” siger han.

Udover tilknytningen af Michael Hjortkjær opgraderer Vendsyssel FF også i sundhedssektoren omkring NordicBet Liga-holdet. Massør Lars-Henrik Thomsens deltidsaftale bliver opgraderet til en fuldtidsstilling, så han nu er at finde på træningsanlægget i Idrætscenter Vendsyssel på alle træningsdage.

”Lars-Henriks ansættelse skal ses lidt i forlængelse af Michaels. Vi vil gerne have alle spillere er klar hele tiden i drømmescenariet, og så må vi prioritere de ressourcer, der ligger omkring det. Har vi for mange mand ude på én gang, bliver det svært selv at stille holdet, og vi vil selvfølgelig gerne stille det stærkeste hver gang, og det kræver friske spillere. Michael, David og min rolle bliver, at der ikke er nogle skadet, og hvis de bliver skadet, så er det vigtigt at have et kompetent sundhedsteam, og nu får Mikkel (Mølholt, fysioterapeut) og Lars-Henrik mulighed for at supplere hinanden endnu mere i den del. Og så får vi i fællesskab bragt spillerne mere ud på græsset end ind på briksen,” siger Lasse Stensgaard.

Med de to nytilkomne på holdet består den sportslige sektor nu af cheftræner Lasse Stensgaard, assistenttrænere David Olsen og Michael Hjortkjær, målmandstræner Morten Jännichen, team manager Mathias Kragh, fysioterapeut Mikkel Mølholt Nielsen samt massør Lars-Henrik Thomsen.