Vendsyssel FF styrker offensiven med Boateng

Vendsyssel FF har skrevet kontrakt med den 24-årige offensivspiller Christoffer Boateng.

Boateng, der kan begå sig på begge kanter og helt fremme, kommer til klubben på en fri transfer, efter hans kontrakt med sidste sæsons store positive overraskelse i NordicBet Ligaen, Næstved BK, er udløbet.

Sportsdirektør Ole Nielsen:

”Vi har fulgt Christoffer gennem længere tid, og han har været en stor profil – ikke bare for Næstved, men i hele NordicBet Ligaen i den forgangne sæson. Boateng har mange spændende kvaliteter: Han har et godt drive med bolden, kan udfordre og så ved han, hvor målet står. Han besidder et stort potentiale, og vi har sikret os ham i skarp konkurrence med andre klubber. Vi er overbeviste om, at Boateng bliver et stort aktiv for os. Desuden kender han ligaen, flere af sine holdkammerater og kommer til at falde nemt ind i truppen,” siger han.

Christoffer Boateng:

”Vendsyssel FF ville mig rigtig gerne, og jeg følte det var det rigtige valg for mig. Jeg kan bidrage med en masse fart, et godt venstreben og så er jeg god i en-mod-en spillet. Det bliver en hård sæson, fordi der kun er én oprykker. Men det bliver sjovt og jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang,” siger Boateng.

Christoffer Boateng spillede 34 kampe for Næstved BK i sidste sæson og lavede syv mål og to assists. Tidligere har han spillet i Brønshøj Boldklub, hvor han lavede 23 mål i 57 kampe. Desuden har Boateng fem optrædener på det danske U19-landshold.

Spillerfakta
Navn: Christoffer Boateng
Fødselsdato: 8. maj 1995
Nationalitet: Dansk
Tidligere klubber: Lyngby BK, FC Helsingør, Brønshøj Boldklub og Næstved BK
Landskampe: 5 U19-landskampe