Vendsyssel FF tager afsked med Alhaji Kamara

Den sierraleonske angriber Alhaji Kamara forlader Vendsyssel FF, når hans kontrakt med klubben udløber til sommer. Angriberen har taget imod et tilbud fra en endnu unavngiven klub, og tager altså afsked med landets nordligste Superligaklub.

”Vi er rigtig glade for den indsats Alhaji Kamara har lavet for os i dette forår. Vi vidste godt, at med den situation, vi er i, hvor vi kæmper for at forblive i Superligaen, ville det blive svært at forlænge kontrakten med ham. Det ærgrer os selvfølgelig, at vi ikke kan fastholde en så dygtig spiller som Kamara, for han har bevist for alle, der følger Superligaen, at han er en dygtig angriber, ” siger sportsdirektør Ole Nielsen og tilføjer:

”Vi er sikre på, at Alhaji Kamara med sin professionalisme vil gøre arbejdet færdigt i Vendsyssel FF, og være med til at sikre os endnu en sæson i Superligaen.”

Alhaji Kamara skrev kontrakt med Vendsyssel FF den 19. februar, og skulle kun bruge fem minutter på banen i sin debutkamp mod AGF på Nord Energi Arena, før han kom på måltavlen. Alhaji Kamara har indtil videre spillet ni kampe for Vendsyssel FF og lavet fire mål.