Vendsyssel FF tilknytter Francisco Júnior

Danmarks nordligste Superligaklub, Vendsyssel FF, har skrevet kontrakt med den 26-årige midtbanespiller Francisco Júnior. Júnior kommer til klubben fra den norske klub Strømsgodset, som han har spillet i siden februar 2016. Det er den nye sportsdirektør Glen Riddersholm`s første signing og han er dermed VendsysselFF`s første nye spiller til foråret 2019.

”Vi er rigtig glade for, at vi har skrevet en 2½ årig kontrakt med Francisco Júnior. Han er en spiller, der kan være med til at løfte Vendsyssel FF, og skabe de forudsætninger der gør, at vi kan fastholde klubben i Superligaen i næste sæson også. Francisco Júnior er en spiller, der med sin dynamik, sit aggressive pres- og erobringsspil, sin gode fod og blik for spillet, kan bringe øget fart & temposkift ind i vores spil. Han har stor erfaring – bl.a. fra det portugisiske U19 og U21-landshold, landsholdsfodbold for Guinea-Bissau og har en god erfaring med sig fra Norge, hvor han har lært den skandinaviske kultur og mentalitet at kende. Det er på mange måder en spiller, der har prøvet mange ting, og som vil bidrage til at løfte overliggeren i forhold til vores sportslige muligheder i foråret,” siger sportsdirektør Glen Riddersholm.

Den nye tilføjelse til Vendsyssel FF’s Superligatrup glæder sig til at prøve kræfter med den bedste danske række.
”Jeg har hørt godt om klubben, og set forholdene på træningsanlægget, og det ser godt ud. Jeg ser frem til at starte op til januar, lægge en masse hårdt arbejde i det for, at vi som hold lykkes og vi overlever i Superligaen,” siger Francisco Júnior.

Cheftræner Jens Berthel Askou ser frem til at få nyt blod til holdet, når forberedelserne til foråret begynder.
”Francisco er en teknisk dygtig, begavet fodboldspiller, der har fået sin fodboldopdragelse i Benfica. Han har et stort potentiale, og det håber vi selvfølgelig på, at vi kan få indfriet. Samtidig håber vi, at han kan give os noget kvalitet og tempo i det offensive spil. Desuden skal han være med til at skærpe konkurrencen på den centrale midtbane, hvor vi i efteråret har været ramt af skader. Francisco har en god fodboldalder, og sine bedste år foran sig. Dem har han forhåbentlig i Vendsyssel FF.”

Den 26-årige midtbanespiller har både portugisisk og Guinea-Bissausk pas. Francisco Júnior er nuværende landsholdsspiller for Guinea-Bissau, og har tidligere optrådt for det Portugisiske U21 og U19-landshold.