Vendsyssel FF udvider direktionen

Vendsyssel FF ApS udvider direktionen og har med virkning pr. 1. september 2018 ansat Lars Glinvad som adm. direktør og med ansvar for alle kommercielle forhold og marketing. Lars Glinvad kommer fra en stilling som salgsdirektør i AaB, hvilken han har bestridt de seneste 4 år.

Direktion i Vendsyssel FF består herefter af Lars Glinvad samt Mogens Krogh.

Mogens Krogh havde tidligere også det administrative og kommercielle ansvar, men overgår nu til alene at have ansvaret for alle sportslige forhold. Lars Glinvad og Mogens Krogh vil være sidestillet og referer begge direkte til bestyrelsen. Mogens Krogh vil få titel af sportsdirektør.

”Mogens Krogh har det seneste år, med stor dygtighed, bl.a. opbygget en relativ ny spillertrup og en helt ny sportslig organisation – og på trods af det – alligevel været med til at sikre os oprykning til Superligaen. Som ny Superligaklub må vi også erkende, at såfremt vi stadig ønsker at rykke os på sportslige plan, så kræver det en sportsdirektør som kan koncentrer sig om det sportslige 100% – og som ikke skal bruge tid på det administrative og andre arbejdsopgaver” udtaler bestyrelsesformand Jacob Andersen.

”Med tilgangen af Lars Glinvad har vi etableret en direktion som besidder alle de nødvendige kvalifikationer på såvel det sportslige plan og kommercielle plan. Lars kommer med en mangeårige salgs- og markedsføringsmæssige baggrund – samt ikke mindst branchekendskab fra sit seneste job som salgsdirektør i AaB. Lars’ primære opgave bliver at bidrage til at øge vores sponsorindtægter, skabe mere værdi for vores sponsorer og ligeledes øge totaloplevelsen af at gå til superligafodbold på  Nord Energi Arena” forsætter Jacob Andersen.

Lars Glinvad er 51 år og er bosat i Gistrup ved Aalborg med sin hustru Helle. Parret har to drenge på 16 og 22 år. Inden han blev salgsdirektør i AaB A/S, havde Lars Glinvad en lignende stilling i Konica Minolta.

Ledergruppen i Vendsyssel FF udgøres herefter Mogens Krogh, Lars Glinvad, salgschef Aage Strøm samt cheftræner Jens Berthel Askou.

For yderlige informationer:

Jacob Andersen: 24 88 25 15
Lars Glinvad: 40 64 33 49