Vendsyssel FF udvider trænerteamet

Vendsyssel FF opruster endnu engang i teamet omkring Superligaholdet. Klubben har ansat Thomas Lollike som analytiker og scout, og skal blandt andet hjælpe cheftræner Jens Berthel Askou og assistenttræner Mike Tullberg i forberedelserne til de kommende kampe.

“Både Mike (Tullberg, red.) og jeg kender Thomas som en rigtig god fyr, der er skarp rent fodboldmæssigt. Vi har ledt efter en ekstra ressource til vores stab, der kan give os et sæt ekstra øjne i forhold til spillere i rekrutteringsfasen, men også i forhold til at vi bliver klædt endnu bedre på i forhold til modstanderne, hvordan vi internt evaluerer vores kampe og hvodan vi individuelt får rykket os. Vi glæder os rigtig meget til at få Thomas med på holdet,” siger cheftræner Jens Berthel Askou.

Thomas Lollike har tidligere været 13 år i Lyngby Boldklub, hvor han blandt andet havde ansvaret for klubbens U19-hold, der blev pokalmestre i sæsonen 2017/2018, og han ser frem til at blive en del af teamet omkring Vendsyssel FF.

/Det er en stor udfordring, som jeg glæder mig meget til. Jeg synes, det er en spændende trup og et spændende trænerteam, og de har taget rigtig godt imod mig, og man kan fornemme, det sitrer i byen og området, og det glæder jeg mig rigtig meget til at blive en del af,” siger Thomas Lollike.

Som nævnt har Thomas Lollike en masse trænererfaring i bagagen, og det har kommer både han og trænerteamet til at nyde godt af.

“Jeg ser fodbold som en træner, og har ikke det store behov for at præsentere tal og grafer. Min opgave bliver at give dem nogle redskaber, som de reelt kan bruge til noget. Men først og fremmest handler det om, at vi skal lære rækken og vores modstandere bedre at kende. Både trænerne og spillerne er for manges vedkommende nye i rækken, så vi kommer til at bruge noget energi på det, så vi er bedst muligt forberedt på det, der venter,” siger han.

Med ansættelsen af Thomas Lollike består teamet omkring Superligatruppen nu af cheftræner Jens Berthel Askou, assistenttræner Mike Tullberg, målmandstræner Karim Zaza, fysisk træner Sebastian Dam, analytiker og scout Thomas Lollike og fysioterapeut Kristian Kristensen.